OnderArasinAnnesi Ya aramızda ilk çocuğunda besin alerjisi olup 2. Çocuğunda besin alerjisi olmayan var mi? Yani ilk çocukta olunca kardeşinde/kardeşlerinde oluyor mu kesin. Ya başına gelen bütün çocuklarımda var yada birinde var birinde yok diyen yada tanıdığının başına gelen varsa Bi bilgi verebilir mi acabs
Yalpp OnderArasinAnnesi besin değil de eltimin iki cocuguda süt alerjikti ikisindede diyet yaptı yavaş yavaş açtı geçti yaşlarına gelmeden
anorganikanneeee OnderArasinAnnesi şans birazda sanırım. Oğlum 5 yaşında ev tozu ve polene alerjisi var. Kızım 1,5 yaşında süt, süt ürünleri ve yumurta alerjisi var. Benim ve eşimin ailesinde alerjik olan kimse yok mesela
OnderArasinAnnesi Yasemin38 Kubrailkan aliaras_2022 ya en büyük korkum ya 2. Bebegimdede olursa ve hersey başa sararsa diye
Kubrailkan Eşimin iş arkadaşının bebeğinde süt alerjisi vardı. Maması özeldi,yoğurt vs hiçbir şey yiyemedi 18 aylık filan daha yeni diyet aciyorlardi.. 2.bebeklrinde olmadı. Ayrıca yumurta alerjisi de vardı. 2 bebiste o da yok diye biliyorum 💗💗
OnderArasinAnnesi OnderArasinAnnesi ilk bebeğim alerjik çünkü süt, Havuç ve kapya bibere gecsede henüz yumurta, koyun keçi eti ve bazı baklagillere devam ediyor. Dolayısıyla sıkı Bi diyetteyim ve bu yüzden 2. Çocuktan cok korkuyorum kardeş bile düşünmediğim zamanlar oluyor bebeğime o kadar.
Yasemin38 OnderArasinAnnesi hiç korkma canım her rahatsızlık kardeşlerdede olacak diye birşey yok. Benim 3 çocuğum var en büyük ve en küçükte hiç bir rahatsızlık olmazken ortanca çocuğumda astım rahatsızlığı vardı mesela onuda düzenli koruma tedaviyle çok şükür 7 yaştan sonrasında atlattık
OnderArasinAnnesi Yasemin38 ya sevindim ama ne bileyim hastaneye falan gidiyorum ya alerji doktorunun kapısında soruyorum her sorduğum işte ilkindede vardı şimdi kardesindede var diyince korku sarıyor içimi anksiyetem ayaklandı düşünmekten 🫢🤷♀️☺️
OnderArasinAnnesi anorganikanneeee ya çok acayip genelde genetik oluyor sanırım benim küçükken hayvanlarla alerjim varmış. Esimin kardeşlerinin kayinvalidemin falanda çeşitli alerjileri var