Melaikeem Uyku eğitimi alanlar bebegim 1 yaşında hiç uyumuyor huysuz bir bebek doğduğundan beri böyle kesin olarak uyku eğitimi alıp geçer diye bilir misiniz bebek zor olduğundan boşa para verme diyen de çok oldu kararsızım
Eeco Melaikeem fikrimce akışına bırakın eğer iş imada binerse ki bebişkolar bunu aşırı seviyorlar paranıza yazık olabilir
yigitefeninannesiii Melaikeem benim de bebeğim 1 yaşinda senle aynı durumu yaşıyorum Kendi kendine uyumayı bilmiyor hep bi destek lazim ya memede uyuyor ya ayağimda bu ne zamana kadar gidecek böyle bilmiyorum
Asel_leyLa Melaikeem psikolog tuğçe Yılmaz kesinlikle kesinlikle tavsiye ediyorum kızım 3 aylik Ben De ondan eğitim alacam istegramda takip edebilirsiniz
Milos Umaysukusunannesi gereksiz pahalı yerinizde olsam klinikpsikologbuseyurttaş var instada onu takip ederim o kadar iyi geldiği bakış açım değişti gece 1736378 kalksa geçecek süreç biliyorum ve sevgiyle kucaklıyorum
Milos Umaysukusunannesi yani dediğim gibi uyku eğitimini önermeyen psikolog çok bi onları dinleyin ona göre karar verin bence