Boncukannesiii Merhabalar, elimde son kullanma tarihi aralik 2023 olan, eczaneden alınmış ve hic açılmamış Garmastan pomad bulunmaktadır. İhtiyacı olan annemize ücretsiz göndermek isterim.
ilayprensesim Boncukannesiii merhaba bu göğüs ucu yaraları için kullanılan pomad ise ben almak isterim. Bebeğim 26 günlük son bir haftadır göğüs ucumda sızlama, çatlama ve emzirirken ağrı oluyor. Bunlara iyi geliyor mu acaba? Lansinoh denedim pek faydasını göremedim açıkçası.
Mukaddes_5 Boncukannesiii merhabalar ben almak isterim 1 haftadir kremlerle bogusuyorum acisi gecmek bilmedi
Yagmur129 Boncukannesiii merhaba benim çok ihtiyacım var 1 tane aldım bitmek üzere benim süt incisi blep ve ardından mastit oluyor sürekli blep yaralarinla boğuşuyorum
Boncukannesiii Elimde hala duruyor. Yok mu ihtiyacı olan ya da ihtiyacı olan tanıdığı olan? Boşuna gitsin istemiyorum birisinin isine yarasin istiyorum.
Boncukannesiii ilayprensesim ah merhabalar çok geçmiş olsun, bebeğiniz de sağlıcakla büyüsün inşallah 🤲 benimde ilk haftalarda cok göğüs ucu yaram vardi almıştım ama kullanmadan azalmaya başlamıştı yaralarım o yüzden hiç açmadım. Bana da bir yakınım tavsiye etmişti göğüs ucu yarası için ama size iyi gelir mi inanın çok içerik bilmiyorum. Yine de isterseniz gönderebilirim. Birde ayrica belirtmek isterim emzirme öncesinde Lansinoh’ta yikama gerek duyulmazken( ki ben yine de kah su ile yıkıyor kah islak pamuk ile siliyordum🤷♀️) garmastan pomad in yıkanması gerektiği söylenmişti.
ilayprensesim Boncukannesiii çok teşekkür ediyorum amin hepimizin evlatları sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün inşallah 🙏😌 hem çok güzel hem çok zor bir süreçmiş emzirmek. Göğüs ucu yaraları gerçekten çok can yakıyor ama insan çocuğu için katlanıyor yeter ki emsin bağışıklığı güçlensin istiyor 🫠🥰 dediğiniz gibi bende yıkama gerekmemesine rağmen lansinohu yıkamadan emzirmeye geçmiyorum insanın içi rahat etmiyor belki bi zararı dokunur bebeğime diye 😌 eğer kullanmayacaksanız ziyan olmasın bende denemiş olurum inşallah faydasını görürüm 🙏
herseySeninleguzel11 Boncukannesiii Ben bebeğim doğunca lansinoh kullanmıştım ama ısırmalarında garmastan pomad kullandım arkadaşımın tavsiyesiyle çok iyi gelmişti. Resmen yarılmıştı ama kısa sürede geçirmişti. Tavsiye ediyorum.
Boncukannesiii Merhabalar hepinize güzel anneler, kusura bakmayın gelemedim bir türlü yazamadim 😞 günlerce bekledim hepiniz de yakın zamanlarda yazmışsınız özür dileyerek hala ihtiyacı varsa önce yazan annemiz ilayprensesim e gönderimi yapıcam. Keşke hepinize faydam olsaydı.. çok geçmiş olsun diliyorum..
ilayprensesim Boncukannesiii çok teşekkür ederim ☺️ evet hala ihtiyacım var başka kremler de aldım hiçbiri işe yaramadı inşallah garmastan çözüm olur. Herkese şifalar diliyorum 🙏