Zsnbr Yalıkavak marina ve etrafında güzel yeme içme yerleri var çok meşgul bir köfteci var tam marinanın oradaki çarşıda cidden çok çok iyi ama çok çok güzel geçiriyor aklınızda bulunsun. Beach yanlış hatırlamıyorsam zuma sanırım güzeldi internete Yalıkavak beach yazarsanız kesin çıkar isim olarak hatırlayamıyorum maalesef çok ad değişiyor açıkçası ben mekan değil yiyecek önereyim size kesin bütçe varsa rakıya gidin balık olarak yiyecekseniz küpez öneririm lezzetli ve daha uygun fiyatlıdır, kabak çiçeği dolması yiyin net bir şekilde , otlu meze tercih edin,marinanın orda İtalyan dondurması yapan bir yer var oradan dondurma yiyin, köfteyi önerdim zaten. Ben sizin yerinizde olsam beach değil koya giderdim. Karainci on numaradır ben severim Denizini birden derinleşmiyor çocuklu aileler içinde baya başarılıdır. Yalıkavak otellerden giriş yaparsanız hem iyi hizmet alırsınız deniz için hemde daha uygun olur. Dediğim gibi isim vermek çok istemem 2.000 giriş ücretli yer de var 5.000de var ama iyi bir yer kişi başı sezonda 700 tl altı bulmak aşırı zordur haberiniz olsun