Bilgiliannee Çok sallatmasa da en fazlası yarım saat ama ben istemiyorum sallanarak kafası sağa sola savrularak hiç sağlıklı bulmuyorum 14 aylık nasıl yavaştan bıraktırabilirim bıraktıran oldu mu 🥹
tubasd Bilgiliannee sallanarak uyumayı sanırım dur salla yöntemiyle biraktiriyorlar bir araştırın bu yöntemi isterseniz
benimbebegim Bilgiliannee Bugün 9 aylık olduk sabah uyandıktan sonra ilk uykusu için uykusu gelince emzirip yatağına bıraktım oynadı oynadı oynadı iyice uykusu gelince ninni açıp yanına uzandım piş piş diyerek uyudu denk mi geldi acaba dedim gece uykusuna da aynı şekilde geçirdim 35-40 dakika sürüyor ama uyudu sallamadan. Bende devam etmeye çalışacağım bakalım
tuanamoms_07 Bilgiliannee ay bende çok karşıydım eşim anne kucağında sallıyor diye sürekli kızıyorum aşırı sallanması doğru değil zaten ama minik sallanmalar anne karnını anımsattığı için bence uygulanabilir. Ben kızımı saçını okşayarak uyutuyorum alnına kaş çevresine masaj yapıyorum dalıyor
Zara1997 Bilgiliannee besigine alıştırman lazım ilk gün zor oluyor ağlıyor ama sonra gittikçe alışıyor besigine koyduğunda agliycak kucağına alıcaksın ama sustugu an yeniden besigine koyacaksın.bu döngü böyle devam edicek ve ben eğitim aldım öyle böyle düzeldi