Nazendehanim Kullanım ,yer kaplama sürüş vs olarak memnuniyetileriniz nelerdir hanımlar ne önerirsiniz
Gamzeeyigun Nazendehanim her ne kadar pazar arabası gibi olduğunu düşünsem de baston diyorum hayat kurtardı
menek16 Nazendehanim bastonların yatma pozisyonu olmamasından dolayı kabin boy aldım 6.6 kg oglum kucagımdayken rahatlıkla 3 kat aşagı yukarı çıkıp iniyorum katlandıgında az yer kaplıyor bavul gibi çekilebiliyor travelden sonra hayat varmıs onu gördüm😅 baby plus coupe
smsmsm Nazendehanim kabin boy kullanıyorum markası kanz f go. avantajları bagajda az yer kaplıyor taşıması kolay tek elle açıyorum. Dezavantajı ise tek yönlü dönmüyo ve ön tekerlekleri küçük zorluyo baya
Bibebek_ Koftepaddis baby hope tavsiye ederim hem puseti hem portbebesi var aşırı hafiiif ön teker 360 derece dönüyor travele benziyor fakat portbebe takılıyken bile katlayıp kilitliyorsun yer kaplamıyor bi pazar arabası kadar falan yani kapladığı yer
Ebrudemirhan Unibaby nin kabin boyunu kullanıyorum. Çok çok memnunum. Çok hafif. Açması kapamasi çok kolay. Tek elimle oğlum kucağımdayken yapabiliyorum. Kapanınca çok az yer tutuyor. Tek kötü tarafı bebek dışarıya doğru oturuyor anneye dönme özelliği yok.
Gamzeeyigun Nazendehanim 10 aylık olmak üzere 4 baby kullanıyorum katlayinca şemsiye gibi her yere giriyo😂
Nazendehanim menek16 tam yatan bastonlar da var ama onlar da ağır beni de o düşündürüyor bizim de araba bagajimizda çok yer kaplıyor diye sattık araba çok sağlam taş gibiydi kabinler bana çok hafif dayanıklı değilmiş gibi geliyor ama ön yargı sanırım
Ebrudemirhan Nazendehanim açıkçası kusursuz diyemem ama fiyat performans olarak baktığında memnun kaldım. Bizi zorlayan bir şey olmadı şimdiye kadar.
Nazendehanim Gamzeeyigun nerde yaşıyorsunuz çok dışarı çıkıyor musunuz ben çok geziyorum da 😂 arabanın tekerlerinin ince olması bana güven vermiyor ondan soruyorum
Nazendehanim menek16 mağaza fayans olduğu ocin aldatıyor aslında bütün arabalar orda sürüşü normal ondan emin olamıyorum
Gamzeeyigun Nazendehanim İstanbul da yaşıyorum her gün çıkmaya çalışıyoruz çok rahat kullanıyorum daha önce bende travel sistem vardı eşim olmadan onu kullanmam mümkün değildi şimdi ooo dağ tepe bayır gezerim bastonla