Gulo0401 Kızlar bebeğim 6.5 aylık meyve pürelerine falan koymak için ya da çorbalarda var mıydı emin değilim tariflerde oluyor kullanmak için aldım ama doğru mu aldım emin olamadım ya sütlü yazıyor ya üzerinde kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
Teomom1 Gulo0401 tam pirinç unu almanız gerekiyor. Ben onu kullanıyorum. OG Natural markanın tam pirinç unu var. Bakabilirsiniz.
livanurvealpinannesi61 Gulo0401 bunlar sağlıklı değil içinde şeker inek sütü var şeker ve inek sütü 1 yaştan önce yasak malesef
menek16 Gulo0401 beyorganik og naturel gibi markalardan tam pirinç unu alabilirsiniz ama genel de bebek irmigi ve yulaf unu önerilir özellikle kabızlık durumlarında yulaf unu iyi geliyor
-_Esra_- Bu arı mama canım Sen direk pirinç unu olarak alacaksın Ama pirinç unununda arı mamanın da fos kilodan başka bir şey yaptığı yok .
Gulo0401 -_Esra_- niyetim kilo yapması değil zaten sadece hazırladığım püreye kıvam yapması amacıyla kullanmak istiyorum
Beren1818 Pirinç unu yüksek glisemik indeksi ve arsenik nedeniyle önerilmiyor. Kıvam için irmik ya da yulaf unu kullanmanız daha iyi olabilir