Deletedmom73 Merhaba! Hanımlar. 6 ay önce sezeryan oldum. Sorun su ki kesik yeri estetik dikiş olmasına ragmen bi tarafı hala sis öle kaynayıp kalmıs galiba. Bu normal bişey mi yoksa doktorun acemiliği mi 🤨
Sasah1441 Deletedmom73 bence başka bi Dr fln gösterin ne olur ne olmaz 4 ay olacak doğum yapalı neredeyse iz bile kalmadı
Prensinannesi23 Deletedmom73 o şiş olan kısım düğümün olduğu yer o yüzden daha belirgin oluyormuş daha geç iyileşiyormuş bana doktorum dedi hatta doktor sağlaksa sağ tarafta olurmuş düğüm solaksa solda 😊
Zehra_Asiye Deletedmom73 başka doktora gösterin bi. Benim de bir iki ay iltihaplandi doktor krem verdi gecti şükür.
Zehra_Asiye Deletedmom73 benim iltihap dışta oluştu. Sizinki nasıl bilmiyorum ama ihmal etmeyin derim.
Deletedmom73 Oykulum benimde agrım yok üşütünce sızlıo arada batma oluyor. Dikişin basnda ve bitisinde cöküklük var.
Babybaby45 Oykulum dikişten kaynaklanıyor bnmde sağ taraf temiz leke bile belli belirsz sol tarafa doğru dikiş rengi koyulaşıyor hafif ele gelen bir yapısı var düzgn dikilmedgndn bence 😏
Deletedmom73 Prensinannesi23 yaranın yarısı düzgün yarısı sis. baya bı kısım sis yani o kadar düğüm olur mu bilemedim ☺️ İnşallah düzelir yarı düz yarı cukur yarı sis vaziyette suan
Betul34 Deletedmom73 benimde dediğiniz gibi yarıya kadar neredeyse beyaz çizgi sonrası kabarık kırmızı ağrısı falan yok ama rahatsız oluyorum
Prensinannesi23 Deletedmom73 siz yine bir doktora gösterin içiniz rahat etsin ama benimde ortasına kadar düz sonrası şiş bende kontrole gittiğim de sordum doktorum böyle söyledi bir de contractubex diye bir krem yazdı bu pahalı bir krem arkadaşım da kullanmıştı ameliyat izlerini geçiriyor ama ben durumum olmadığı için daha alamadım durumunuz varsa alın gerçekten geçiriyor izleri 😊
Deletedmom73 ayseozbek benimde öle kızarık cizgi sis. Zorlamaktan da olur mu ki. Ben cok zorlamıstım dikişleri
Ebrumtmt Prensinannesi23 o ilacı ben kullanıyorum 135 TL’ye aldım çok memnun kaldım çatlaklarıma bile iyi geldi tamamen geçmedi ama rahatsız etmicek derecede azaldı