Azra41 Sinir oluyorum şöyle insanlara ya 😄 cevapları beğenmiyorlar galiba ya da işlerine geldikleri gibiler çok itici .. 😒😏
Marryy0404 Azra41 bilerek yapılan ayıp ama benimde olabiliyor platformu çok aktif kullanmıyorum o arada cevap geliyor unutuyorum sonra bakmaya 😊 kötü bir niyetle değil benimki
Dikkatannevar Azra41 ben de soru sorup unutuyorum buraya girmeyi. Elimde telefon beklemiyorum herkesin işi gücü çocuğu var 😃
Oburiks Azra41 işine gelenlere verir gelmeyenlere vermezler heleki haksizsin dediğimizde bide sürekli övelim bazı insanları egolarını tatmin edelim bazıları böyle keşke şikayet etme butonu olsa ihtar yese
Azra41 Marryy0404 kız şaka yapıyorum be 😄 ama herkese cevap verip başkasına cevap vermemesi garip değil mi sence de ?
Marryy0404 Azra41 anladım canım o yüzden peki dedim 😊 öyle tabi benimde soruma cevap verilmese acaba cevabımı beğenmedi mi diye düşünürüm 😂
Azra41 Dikkatannevar kız ben onu demiyorum aşkım . Herkese cevap veriliyor sana verilmiyor ya onu kastediyorum 😏
Deletedmom104 Azra41 Ben şuralarda yerimi alayım aldkakala Ama konuyla alakalı cevap verecek olursam burası dışında reel yaşantımda bunu annem çok yapıyor cansel diyor devamı gelmiyor yanınada gidiyorum noldu diye ses yok kadından. Sabırsızlıkla oğlumun doğmasını bekliyorum bende yapıcam aynısını alskakkaakk
etikaram7 Azra41 malesef bazen oluyor o durumlar ama hepimizin bebeği var hepsi aynı değil bazen acil bişey sorup cevap veremeyebiliyoruz. Bana bildirim gelmiyor size geliyor mu bu arada yani uygulamaya girmeden görebiliyor musunuz bildirim geldiğini?
Azra41 etikaram7 Aşkım onu kast etmiyorum mesela 3. Yorum yapmış oluyorum varsayalım başkaları da yazıyor 4,5,6 , 10 onlara cevap veriliyor ya heh ondan bahsediyorum da 😒
ceriio Azra41 ayy evet o yüzden cevap vermek istemiyorum pek bazen bakıyorum benim yorum kalmış orada bir başına yavrucak 🥲🥲