tmcebeci Bilinçli annelere sormak istiyorum bebeğim 1 yaşına gireli 12gün oldu ama üç gündür tek uyku yapıyor ve gecede 12 den asagı uyumuyor anlam veremedim tek uykuyamı geçmek istiyorum ilk anneliğim anlayamadım
AntiSosyallKelebek tmcebeci Uyku gerilemesi yaşıyor olabilir siz yine uyması için sürekli ortam hazırlayın
DAO tmcebeci Uyku aralıklarınız nasıl? 1 yaşından beri bizde bi tek bi çift gidiyorduk artık teke düştük yakında 14 aylık olcak. 12.ay uyku gerilemeside yaşıyor olabilirsiniz Ev sıcaksa bıda etkiliyor olabilir
tmcebeci DAO sabah 8de kalkıyordu öğlen 11 buçukta ilk uykusuna yatardı 1 gıbı kalkardı 2ncı uykusuna ise 3 te yatardı 4bucukta kalkardı dışarı gıbı evde serın dışarıya göre
DAO tmcebeci Şöyle yapabilirsiniz; ilk uykuya 12 gibi geçirip 2 saat uyumasını sağlayıp akşam uykusuna 19:30-20 gibi başlayabilirsiniz Bebeğiniz büyüdükçe uyku aralıklarıda açıldığından yeni düzeni daha oturtamamış olabilir
tmcebeci DAO belkıde daha önce hiç böle sıkıntımız yoktu aksam uykularında genelde 10olurdu işte 3gundur bu sıkıntımız var uykusu var bılıyorum görüyorum esniyor gozlerını ovuyor ama gel gelelım odamıza gıdınce feryat fıgan yok yanı