Fatmatpz Bebeğim 1 aylık aşırı huysuz gündüzleri hiç uyumuyor sürekli ağlıyor gazını çıkarıyorum altını temizliyorum karnını doyuruyorum uykuya dalıyor 10 dk sonra uyanıyor ağlamaya başlıyor bir yerimi ağrıyor acaba bu durumu yaşayan varmı?
Hazallll Fatmatpz 40ini bekliyodur annesi benimkide tam 1 aylikken cin gibi olmaya basladi uyku yoktu kolik degildi surekli aglamalari felan bana 40ini bekliyo dediler inanmadim sonra çıkardilar ve o gun sonrasi okadar rahatti ki aglmayi Unuttu kendi kendine yatardi gece kaldirmasam uyanmasini bilmezdi
Gizoss_ Fatmatpz benimki de aynı şekil bugün 1aylık oldu ve sabahtan beri hiç uyumadı memede uykuya geçiyor yatağına koyuyorum 5dk sürmüyor uyanıyor huysuzlanıyo ne yapıcam bilmiyorum zıbın altına pijama giydiriyorum bide çorap var ayaklarına giydirmediğimde de gası oluyo
TugceArya Sıcaktan olabilirmi eviniz çok sıcakmı bide ne giydiriyosunuz benim evim sıcak sadece zıbın var üstünde
Belma26 Benim bebişim bugün bir aylık oldu gündüz meme de uyuyor yerine koyduğum da uyanıyor. Bu dönemde bir atak filan var mı ki? Niye böyle oldu anlamadım bende 😕 her şeyiyle ilgileniyorum da aslında. Tek biz böyleyiz diye düşünmüştüm
Zhl123 Hafta atağına giriyor olabilir. Benimde oğlum o zamanlarda baya sorun yaşamıştı. Ama tabii birde kolik benim paşam. Onunda etkisi olabilir. Ya da sıcak hepsi olabilir yani🙂
esrsren Bizimkide gündüz direyor uyumaya yani aslında uykusu var uyuyor ama 10 dk sonra kalkıyor çırpınarak bir de. Her günü çok farklı gerçekten de