beyzzsenturkk_ eczaneye kızım için ilaç almaya gittik 6aylık diye sprey vermedi eczacı kızımın her yeri kabarmış yemişler yavrumu e ilaçsız nasıl geçireceğim cok huysuzlaştı beşiğin sinekliği de bir yere kadar koruyor haliyle siz neler yaptınız
Deletedmom_110 beyzzsenturkk_ siveno kullanıyorum sinek ilacı kendimde çocuklarımda çok şükür ısırmadılar sürmediğimde beni ısırdılar diş macunu limon sürüyorum kaşıntıyı alıyordu
Ezogelin_n beyzzsenturkk_ Dr .Wagner marka aldım eczaneden çok memnun kaldım kendime de sürüyorum kesinlikle ısırmıyor tabi kızım 3 yaşında
Noname21 beyzzsenturkk_ sirke ile suyu karıştır sprey şişesinde odaya sık lavanta yağı kekik yapı kaynayan suya at odaya koy Prize takılan raid falan var onlardan alabilirsin
bencorapkadiniyim Deletedmom_110 Benim kaynana sinek isirigina tükürüğün sür geçer dedi bide kolanya 😅tabikide yapmadım
beyzzsenturkk_ Deletedmom_110 o markadan yoktu orda ama eczacı nedense kullanamazsınız dedi oysa cocugu da gördü yani her yeri şiş şiş bir gecede yemişler hep anlamadım baska nasıl sineklerden koruyacagım
beyzzsenturkk_ bencorapkadiniyim eskiden ısırırlardı minicik görünürdü şimdi kocaman kocaman allah affetsin sinek değil canavar resmen neresi denk gelirse sokmus ya
morrbalik bencorapkadiniyim tükürükle oluyor mu yaaa?? peheeyyy Benim anneannem tuzlu su sürerdi bana iyi gelirdi
Adenmoms68 beyzzsenturkk_ benimde kızımı ısırmıslardı saglık ocagına kontrole gittiğimde kesinlikle sinek ilacı önermiyoruz demişti kullanmadım bende sipariş vermiştim iptal ettim ama sonra cama balkona file cekmeyi düşündük belki gelmesler
bencorapkadiniyim beyzzsenturkk_ valla çaresi bulursan bana da söyle su sinekler de var ev sinek dolmuş.🤮
bencorapkadiniyim morrbalik 😅valla bilmiyorum ki midem tutmadi sürmeye.kendi evisine gittiğim zaman baktim tükürüğüni sürmüş 🤮. Birşey diyemedim
beyzzsenturkk_ Adenmoms68 ya bizim ev hiç esmiyor maalesef tüm camlar balkonlar açık yatıyoruz sıcakta asla uyumuyor pişiyoruz resmen o yüzden sinekliklerde kesmedi bizi aslında bizde ısırılma yok sadece kızımı yiyorlar anlamadım
Adenmoms68 beyzzsenturkk_ Allah allah cok tuhaf bizde aile boyu ısırıyor ısırınca bence ısırma olayı çoksa içeriği en temiz olanı kullanın bide o kasıntı yapar daha kötü hale gelebilme ihtimali olabilir