Hilal9 Bebeğim 24günlük oldu ve sütüm yetmiyor emiyor ancak doğru düzgün gelmiyor ağlıyo sürekli Aptamil 1 numara, mama aldım ilk defa kullanıcam ne kadar vermeliyim mamanın iyi olup olmadıgınıda bilmiyorum öyle aldım kullanan var mı gaz yaparmı acaba??
Melis1706 Hilal9 aptamil bizde gaz yapti.sma optipro kullandim hep sikayetim olmadi ustelik icinde palm yagi yok kilo alimimiz iyidi hep ideal kiloda ilerledi saglik ocagindaki doktorla hemsirede bunu onermisti bana.30 cc suya 1 olcek mama koyup karistiriyorsunuz yukari asagi cok calkalarsaniz cok fazla gaz yapiyor kasikla karistirabilirsiniz.suyunuda kaynatip ilininca veriyorsunuz bileginizden kontrol edersiniz ayrica mama hazirlamak surekli kaynat soguk zaman alacagindan dolayi termos kullanin icme sicakligina gelince termosa koyun cok rahat oluyor disarida da bu sekilde yaparsiniz
Aleyna02 Hilal9 biz doğduğundan beri aptamil kullanıyoruz canım hiç sorun yaşamadık ilk doğduğunda 30 cc veriyodum kutunun yanında yazıyor zaten
Hilal9 Aleyna02 baktım 60dan başlıyordy çok gelir belki diye dedim ilk defa deniycez bakalım inşallah sorun olmaz zaten ciyak ciyak en ufak şeyde
Aleyna02 Melis1706 çok fazla araştırmadım ama anne sütüne en yakın aptamil diye duymuştum benim bebeğim 3 ay emdi sadece o yüzden onu tercih ettim gaz vs sorunda yaşamadık probiyotik bakımından da iyi