egee_momm Ayy bilen biliyordur sütümü arttırmak için denemediğim şey içmediğim şey kalmadı en son e bebekten promalt almıştım onun baya etkisini gördüm şimdi de karşıma yeni bişey çıktı valla sipariş verdim hemen dedim küsme senide kullanayım😂 yorumların yarısı iyi yarısı kötüydü aranızda kullanan var mı acaba
superkahramanbiranne egee_momm bence bi bulgur pilavı yap sütün nasıl artıyor gör soğanlı yap yanında ayran miss.
safaozbn egee_momm ben kullanıyorum emzirme danışmanımda önerdi bence tek başına bir faydası yok ne zaman ki beslenmeme dikkat edersem ve suyu iyi içersem memeler taş gibi oluyor lütfen beslenmeye dikkat edin özellikle suya galaktogoglarda çok önemli tabi ki ve pompa her emzirme sonrası öneririm 💖
hayalperest2310 egee_momm ayran acayip süt yapıyor birde irmik tatlısı sütü olmayan ben akıyo resmen bende çoğu şeyi denedim ama bunlar acayip yapıyo
Tugcceknr superkahramanbiranne Bulgur pilavı süt yapıyor ama fazlasıda gaz yapıyor maalesef ben çikolata yiyorum çok süt yapıyor günde 2buçuk 3lt yakın su içiyorum rezeneli anason çayı içiyorum günde 1bardak bide bol bol dinlenmek gerekiyor
Nafe superkahramanbiranne bebekte gaz yapıyor başka öneriniz var mı acaba bende süt arttırmak istiyorum
egee_momm safaozbn suyu çok içiyorum ama beslenmeme o kadar dikkat edemiyorum ilacı kullandıktan sonra öyle yaparım biraz daha dikkat ederim teşekkür ederim 🩷
Sebusebu egee_momm ben sadece solgar ve bol su içerek sütümü inanılmaz arttırdım (bol sağım emzirme tabi) baska hiçbişey işe yaramadı
Ececiiim egee_momm faydası var mıdır bilmiyorum ama herkes yazıyor ya yediklerinize dikkat edin vs diye. Oğlum 4 aylık 2 aydır tam anlamıyla diyet yapıyorum doğum kilolarımı vermek için. Nerdeyse aç geziyorum sütüm hala bol hiç azalmadı. Bence bu işin yeme içme takviyeyle çok alakası yok. Süt varsa vardır yoksa veya azsa azdır. 🌸 Umarım sizinki artar 🙏🏻
Ececiiim egee_momm göğüsler belli zaman sonra terbiye oluyormuş. İlk günki şişlik olmayabilir belki. Bebeğinizin kilo alımı iyiyse çok takılmayın buna bence ☺️
AvrupaYakasi egee_momm onun yerine solgarın takviyesini ve bestlak damlayı öneririm ben. Bir de bulgur pilavı, kestane, kısır, dereotu, bitter çikolata, tahin-pekmez, yulaf, havuç etkili yiyecekler ☺️
AvrupaYakasi egee_momm ben sabahları süte 3 yemek kaşığı yulaf, tahin ve pekmez katıyorum. Yanına da ceviz, badem ve gün kurusu birkaç tane :)
hurremsultann egee_momm yulaf süt yapıyor diye duydum ne kadar doğru bilemem birde onu deneyin isterseniz
egee_momm hurremsultann valla onu da denedim 😂 sorun bende mi anlamadım bestlak aldım başka bi damla daha almıştım bol su içiyorum dereotu vs. Ne varsa yedim içtim anlayacağınız 🥲