Nilunas cileklovermom akşama yaylaya gidiyoruz kayananamgile artık o düşünsün 3 5 gün😅 ben yerinizde olsam mantarlı makarna yapardım bol soslu
cileklovermom Nilunas mantarlı makarnayı kremalı yapıyorum normalde, soslu dediğiniz nasıl oluyo salçalı mı
sadekahve_bitter midekoruyucu 😍😍 bereketli olsun sofran 💕 bn karbonatla yada kabartma tozuyla yapıyorum puf puf oluyor pratik olarak dene istersen
midekoruyucu cileklovermom ben tavuklu hiç sevmiyorum mantarı. İnan bana daha güzel oluyor. Tavuklu midemi yoruyor sanki böyle hafif oluyor ♥️ afiyet olsun
midekoruyucu sadekahve_bitter keçi bacağını öyle yapıyorum ben güzel oluyor evet 😍 teşekkür ederim ♥️
Oanne midekoruyucu kız alemsin 😳 😝 neyse abiye afiyet olsun ne diyelim 🤭 bir dahaki sefere güzel olur inşallah
cileklovermom Fuuuuulya ben de mantar çorbası çok severim ama şimdi uğraşasım yok çocukla zor yapıyorum yemeği bakalım üşenmeyip mutfağa girsem iyiydi😂
Nilunas cileklovermom evde malzemeniz yoksa evet salçalı da olur birde tavuk dünyası makarna tarifine bakın o da az malzemeli ve güzel oluyor
Hlalhlalhlal Eşim akşam iş yemeğinde dereotlu poğaça yapıcam kendime bi de soğan mezesi çekmişti canım 🥲
cileklovermom sadekahve_bitter krema var da makarna yok kalem makarna ile yapıyorum şekil güzel oluyo o zaman😇
Oanne cileklovermom herkes farklı bir şey istedi canım bir de birini yiyen diğerini yemiyor hepsinden azar azar yaptık
Portologg cileklovermom simdi etimi kavuruyorum cacigi yapip dolaba koydum aksama dogru bir pilavda yapicam ben 🙂
cileklovermom Portologg ya bebeğim yanından kalkınca uyanıyo uyanıkken de yemek yaptırmıyo bakalım ayarlayacağım ben de inşallah yemek olayını😂