Mirach Anneler selam. Oğlumun 26 sında 1. Yaş aşılarını yaptıracağım. Kızamık, su çiçeği ve zatürre. Eşim yaptırmamaktan yana. Ben yapılması gerektiğine inanıyorum. Sizler yaptırdınız mı?
sirinpatates Mirach kızamık vakası çok yaygın aşı yapılmayan çocuklar kızamık geçiriyor haberlerde de çıktı
sonnenchein Mirach genel olarak tüm sağlıkçılar yaptırın der zaten canım ama bazı doktorlar karşı çıkıyor burada tamamen siz ve eşinizin kararı önemli
Mirach sonnenchein orda ikileme düştük işte 🤭 ben yaptırmaktan yanayım. Hepimiz olmuşuz küçükken. Ama şimdi daha Farklı bu korona aşılarını falan düşününce korkuyorum da . Aşıdan çok insan öldü.
Mirach sirinpatates bende yaptırmaktan yanayım aslında. Ama işte bilemedim öyle söyleyince de kafam karıştı
sonnenchein Mirach 2000li yıllardan sonraki aşılarla ilgili sıkıntılı diyen bir kesim var, çocuk alerjilerinin otizmin çoğalmasında payı var diyen bir kesim var , yani iki ucu da sıkıntılı umarım çocuklarımızı zehirletmiyoruzdur🙏🏻
Mirach sonnenchein gerçekten inşallah ya. Bu kadar hastalığın artması falan çok normal değil ama aşılara bağlamak istemiyorum. Yani öyle umuyorum