Nrates Ben süte yenilen şeylerin çok etki etmediğini düşünen birisiydim kizlar ta ki abim beyaz dut pekmezi getirene kadar süte iyi geliyomus diye getirmiş sağolsun gerçekten farketti bulabilirseniz deneyin derim yedikten sonra da guzelce iki üç bardak su için üzerine ins faydasını görürsünüz ☺️
Mervelll Dryinn bizde 2 buçuk aylığız benmde öyleydi habire bişey içmeye çalışıyordum herşey kafada bitiyo Canım yetiyo diye düşün sürekli emdiği için alışkanlık sanırım bnm kızımda emmek istyo sürekli bende eskiden günde 1 kez mama veriyodum 1 buçuk aydır sadece anne sütü ve kilosu çok iyi yani gerçektende kafada bitiyo bide su içmeye dikkat et
Dryinn Neessee humana 3.kutu bitti düzenli kullandım ama sonuç vermedi damla olarakta bestlak kullanmistim
Toprakdnrr Dryinn çok kafaya taktığın için artmıyor olabilir. Biraz pozitif düşünmeye yönelt kendini uzaklaş biraz süt yapan şeyler vs gibi konulardan. Bolca dinlen , su tüket .
Dryinn Toprakdnrr aslında doğru diyorsun kendi kasıp hergun süt yapan şeyleri araştırmasam nette belki cogalacak
Nrates Dryinn bende kuru dut yemiştim öncesinde ama pekmezdeki etkiyi görmedim yani belki bana fayda etmiştir bilmiyorum ama eger imkaanin varsa dene bı derim canım bide kendini sutum az diye darlama inan büyük kısmı psikoloji ile ilgili emzirirken bebeğinle aşk yaşa op başını oksa besmele ile basla bitirince elhamdülillah de güzel şeyler düşününce vucutda ona göre karşılık veriyor bol sütlü günlerin olsun ins 😊
Ssanne Dryinn aynen bencede 😊 Bende çok takmıştım ilk aylarda. Sonra rahatladıkça, emzirdikçe süt artıyor. Aslında vücudumuz bebeğimizin ihtiyacını bizden iyi biliyorda hareket ediyor sanki. Kimseye kulak asmayın, moralinizi yüksel tutun.
Ssanne Dryinn bol bol su için ve sık sık emzirin ve hep pozitif düşünün, sütünüzün yettiğini düşünün. Bebeğiniz 4 aylıktan büyükse ve gaz sorunu yoksa çiğ havuç öneririm. Hem sütü hem kalitesini artırıyor.
Sasah1441 Dryinn internetten yapılışına bak canım lohusa şerbeti iç pişman olmazsın banada dua edersin 🤲 lohusa şekeri alıyorsun aktardan su şeker karanfil VS kaynatıp iç sıcak soğuk ılık farketmez