mervedms61 Kizlar bebeğim 6 aylik suan. Diş etleri çok kasiniyor. Eline pirasa veriyorum ama oda kusturuyor. Diş kaşıyıcı aldım hiç tutamadi. Zaten aldığı herşeyi bir süre sonra yere atıyor. Neler onerirsiniz? Bu süreci kolay ve sıkıntısız atlatmak istiyorum.
Mirac_21032019 mervedms61 sogani rendele cnm suyunu dolaba koy sogusun onu damaklarina sür yada karanfili ez suya koy suyunu sür ise yariycaktir
1902ctn mervedms61 ben salatalığı 4 uzun parça olacak şekilde bölüyorum kabuğunu soymadan, içini kemiyor hem ağzı ferahlıyor hemde sıvı almış oluyor ☺️
Farahzeynep mervedms61 havuç verebilirsiniz, yeşil soğanın beyaz kısmı da acısını alıyor onları da verebilirsiniz. Elinizi yıkayıp parmağınızla damaklarına masaj yapın. 😊
Hohomoromu 1902ctn damaklarıyla bastro kırıp bölmesn aman dikkay edin ben cok korkarım o tarz seyleri elinw vermekten 🙈
Ecelila Hohomoromu benimki 9 aylik ikinci disini cikariyo uykusuzluk huzursuzluk ama bende cesaret edemiyorum salatalık vermeye
1902ctn Hohomoromu ısırıp tükürüyo ama yutar mı diye hiç korkmamıştım, aklıma soktunuz mutluyduk biz salatalık kemirirken aşk olsun 😂
Hohomoromu Ecelila sizinkinn dişi cıkmıs bide sakın vermeyin cok korkuyorm o tarz seylerden bebegım 7 aylık misafrllte tüm salatalık verdiler eline kabugu soyulmamıs vermeyın dedim kırar emerek yumsatır boğazına kacar dedim ardına hemen salatalıktan hart diye ses geldi diş etleriyle salatalıgı catlattı nasıl bi güçle ısırdıysa oyuzden bebeklern eline yutabılecegı Allah korusun boğulabılecıgı seyleri bu aylarda vermiyorum kesinlikle salatalık sert bi gıda bide 😕
Ecelila Hohomoromu katı gıdaya nasil baslicam onu dusunuyorum zaten bişey yemiyo disdende zayifladi 9 aylik hiçbirşey yemiyo formül mamadan başka 🙁
Farahzeynep mervedms61 havuç verebilirsiniz, yeşil soğanın beyaz kısmı da acısını alıyor onları da verebilirsiniz. Elinizi yıkayıp parmağınızla damaklarına masaj yapın. 😊
AselG mervedms61 ağrı için karanfil yağı sürebilesiniz aktarlarda satılıyor tavsiye ederim rahatlatıyor 🌿
Rzgr mervedms61 oglum 8 bucuk aylik 5. Disimiz cikti üstten gelmesini beklerken altta cikti. Bizi cok yordu hala huzursuz. Doktorumuz aferin şurup verdi. 4 gün boyunca atesi 38.5 altina düsmedi. Sanirim 6. Da yolda. 2 ust disi de 7. Ayda arka arkaya çikmisti. Cok yorucu bir sürec
Cinarannesi Karanfileri zeytinyağında bir gece buzdolabında bekletip ertesi gün yağı damaklarına sürebilirsin. Yeşil soğanın beyaz kök kısmını verebilirsin ağrıya iyi geliyor benimki soğanın haşatını çıkarıyordu
Nebicimanne mervedms61 4. Disimiz geliyor 😨 soguk havuc ben biraz faydasini gordum birdee sulugunu isirmayi cok seviyo takiyorum onlugunu mama sandalyesine koyuyorum isiriyo isiriyo isiriyo su da iciyo arada ama uzerini islatiyo kontrol ediyorum surekli kiyafete gecerse degisiyorum ama sulukla cok rahatliyo tavsiye ederim ozellikle uyutmadan once veriyorum bi yarim saat ugrasiyo rahatliyo 😊