Beraninannesii Sevgili Google duygularım ile oynadı hamile değilim. Arkadaşlar inanmayın karbonatti çamaşır suyuydu felan 😅
ikiprensannesi53_ Beraninannesii ee zaten öyle şeye kimse inanmaz çamaşır suyu asit çiş asit asit asidi bulunca elbet köpürür
Zeynepefem Beraninannesii kiz doğru bence onları bilmiyorum ama ben limonla denemistim oradaki yazan şeye göre doğru çıkmıştı ertesi gün test yapmıştım gercekten hamileydim😀
Zlhaanne Beraninannesii bı ara bende merak salmistim hamileymisim hatta yaptım benimki hiç kopurmedi şakasına eşime dedim gel sende yap onunki köpük köpük oldu 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Momyyy1 Beraninannesii aynen öyle kuzucumm ❤️ hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim gönlündekini🐞❤️
Zlhaanne Beraninannesii kesinlikle hatta dalga geçmiştik eşime sen hailemisin falan diyip gülmüştük ☺️ Allah gönlünüze göre versin inşallah
Beraninannesii Zlhaanne Bende eşimde denedim o köpürmedi onun için pek bir umutlanmistim 😅 Amin canım Allah razı olsun 🌸
Deletedmon_65 Beraninannesii kuzum ben çamaşır suyuyla yaptığım da köpürmedi neyse sabah gidip test alıyım dedim çift çizgi çıkmıştı şok olmuştum 😂😂