AngeL- 5 aylıkken doktorumun isteği üzerine 3 gün yoğurt denemesi ile başladım herhangi bir alerji olmayınca Doktor denemelere devam et dedi kabak patates havuç 3 gün deneyerek veriyorum Şu an havuçdayız az suda haşlayıp çatalla ezip bebek Zeytinyağı ile karıştırıp veriyorum miktarı tamamen bebeğime bıraktım Ama tabii ki Fazla yemesine de izin vermiyorum öğlen ve akşam şeklinde veriyorum ilk gün 1-2 çay kaşığı 2 gün 1-2 tatlı kaşığı 3 gün yarım çay bardağını geçmeyecek şekilde verilmesi gerekiyor tabii ki yarım çay bardağı yemedi Hiç henüz özellikle blender yapmayıp çatalla ezip veriyorum sebzelerden sonra da meyvelere geçiş yapacağım avokado muz elma armut kayısı şeftali gibi elma ve Armudu cam rendede rendeleyip Vereceğim tabii kayısı ve Şeftaliyi de öyle muz ve avakadoyu çatalla ezip Vereceğim yine meyvelere geçince bir de örneğin öğle menüsünde ayrı ayrı yoğurt kabak muz bu şekilde vereceğim ki ilk başta tatlı sebzelerin tadını Unutmasın diye ek gıdaya erken geçiş yaptığımız için bu ay böyle Tadım şeklinde yapacağız 6 ayda artık farklı farklı şekilde vermeye çalışacağım