Pinksever Kızlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum canım acır diye sizce kolay mı taktirmak ? can çok yanıyor mu? benim acı eşigim Çok düşük çok huyluyum bide
1Annevekizi Pinksever bildiğim kadarıyla soyliyeyim. Kendini kasmazsan acı çekmezsin bi iki dakikalık bir sey
Mavininbiri Pinksever Normal doğum yaptıysanız ağrı hiç olmuyor 1,2 dk gıdıklanma gibi ama sezeryan da takılırken ve bitikten sonra ağrı oluyor adet ağrısı gibl
Gamzosgamzos Pinksever bende çok korkarak gittim sadece 1 dakikalık acı oda dayanılmayacak birşey değil aynı gün adet oldum olacakmiş gibi hafif ağrım oldu ertesi güne bir sıkıntı kalmadı
Kuzeymomss Pinksever 1 2 dakikalık işlem olduğunu söylüyorlar ama bende aşırı derece de korkuyorum. Doğum zamanı çok hırpalandım, yarın kadın doğuma gideceğim ağrılarım olduğu için ama o kadar stresliyim ki asla spiral taktırmayı hayal edemiyorum.
Pinksever 1Annevekizi , sezeryana girerken sontaj takmışlar di onda bile kendi mi çok kasip bagirmistim 🙈😂hemşirede bı garip bakmıştı hatta pilastik ince şey bu kdr agritiyorsa ilişkiye nasıl giriyorsun bakışı attı resmen
Humeyra66 Pinksever Normal dogum yapan ben spiral taktirmaktan korkuyorum suan insallah kaza kurşununa kurban gitmem korkum gecene kadar😅
Pinksever Humeyra66 ay bende kaza kursunundan korkuyorum bu karar verme aşamam çok uzun sürdü Korkumdan ilişkiye bile girmiyorum sürekli bı bahane buluyorum
_Goktugunannesi__ Pinksever 1 dk lık bir işlem anlamıyorsunuz bile tabi söyleyene kolay da bende korka korka gitmiştim hatta yolda eşimle tartışmıştım yavaş sür arabayı nereye gidiyoruz beyin acelesi diye😂korkarak içeri girmiştim sanki ameliyat edicek ler gibi işlem bittikten sonra dedim ohh be korktuğuma değmiyomuş
Pinksever _Goktugunannesi__ aslında taktircagimdan esiminde haberi yok 😂 istemiyor ama onada bu konuda güvenemiyorum garanti bı korunma yontemimizin olması lazım
glcn1990 Ben 3 ay önce taktırdım daha önce sen taktırsaymışım diyorum hiç acımadı korkulacak hiç bişey yokmuş
Mavininbiri Pinksever Önerilen adetli iken adet olmadan da takılabilir ama çok acı verir ve yerleşmesi tam olmayabilir. Uyuşturmuyorlar gerek de olmuyor ama
_Goktugunannesi__ Pinksever kesinlikle güvenmemelisin ilk oğlum bende hemen düşünmüyordum alışayım biraz zaman geçirelim dedim eşime güvendim 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim😂😂
Pinksever _Goktugunannesi__ ahahahaha resmen bende öyle oldu evlendik 2 ay sonra hamile kaldım birde soranlara 2 sene düşünmüyoruz diyorduk 😂😂 bizim lafimizin arkasında durma sürecimiz 😂