Hayatsarkis Arkadaşlar imdat Çamaşırlarımı yıkıyorum. Güneşte kurutuyorum toplayıp dolaba kaldırıyorum. Sonra giymek için üstüme geçirdiğimde ekşi koku alıyorum ağlıcam artık hep 40 da 60 da yıkıyorum Bingo sıvı deterjan kullanıyorum Toz omo kullanıyorum. Ne oluyor anlamıyorum çok küflü yerde yaşamıyorum. İmdat
Pattiz Hayatsarkis makinenizi bir temizleyici ile yüksek derecede boş çalıştırın , detarjan haznesini de o temizleyici ile güzelce temizleyin , camasirlar makinenin içinde beklemesin yıkandıktan hemen sonra asın , aklıma bunlar geldi 🤷🏻♀️
35izmir Hayatsarkis çamaşır mak kapağını açık bırakın biraz hava alsın birde assadaki yuvarlak yeri çıkartıp yıkayın bi orda pislik birikiyor onları fln birde çok fazla makineyi doldurmayın çamaşırların üzerinde boşluk kalacak ve çok aşırı deterjan koymayın ve genelde sıcak derecede yıkayın yine olmuyorsa servis çağırın çünkü bazı makinelerde yumuşatıcıyı ilk başta alıp gidiyormuş ya da almıyormuş böyle bi sorun olmuştu bizde heee haşa bazen oluyo bi ii bi kötü yani
Divayorgun Hayatsarkis çok güneş vuruyorsa oda değişik kokutur detarjanı. Gölgede kurutun hem renkleri solmaz
yagmurkokusu_ Çok mu deterjan atıyorsunuz acaba ? Yumuşatıcı da kullanmayın sıcaklarda ağır koku bırakıyor güneşte
Hayatsarkis yagmurkokusu_ Yumuşatıcı kullanmıyorum hapşirtıyor Bingo giysi şampuanı turuncu olanından ilk zamanlar çok güzel çok kalıcıydı sonra ne oldu bilmiyorum benden kaynaklandığını düşünüyorum Yani ya makine ya kurutmam la alakalı Nemli asla bırakmıyorum açık alan zaten rüzgarlı