Noname21 Kozlar ben ağda yapmak istiyorum kuaföre gidecekmfırdat olmuyor normal ağda yı da çekemiyorum ben korkuyorum bu yapışan soyularak yavaş yavaş da çekilen ağdalardan kullanan var mı tahriş ediyor mu marka önerisi olan
Ucansupurge Noname21 Kesinlikle harika 👍 se-suydu sanırım benim kullandığım marka. İncecik tüyleri bile alıyordu. Tabi 2 yıl oldu kullanmıyorum malum çocuk 😁 düzenleme şimdi baktım vi-vetmis 😁
durukusunannesi_ Noname21 ben de ağda konusunda pek becerikli değilim boncuk Ağdayı da beceremedim sadece bıyığımda kullanabiliyorum. Güzel yayamıyorum çok beceriksizim galiba 😂
2-prensannesi Noname21 ağda tercihim sesu ve vivet oluyor boncuk ağda hiç kullanmadım bayramdan önce vivet ılık ağda aldım koltuk altımı rahat rahat alıyorum ama dün akşam ilk defa bikini bölgemde yaptım 🙈
Zeytin-gozz1 Noname21 daha önce gittiğin kuaförden markasini vs. Öğrenebilir hatta senin içinde getirmesini rica edebilirsin.
2-prensannesi Noname21 evet ısıtmadan kullanınca daha zor oluyor sol tarafı çok rahat çekiyorum ama sağ tarafa gelince cesaretim gidiyor
Noname21 Ucansupurge şimdi trendyolda buldum ama yanında bez yolluyorlar çekmek için bu soyuluyor mu acaba
Noname21 Ucansupurge çok can yakıyor mu peki birde tahriş ediyor mu birde bu ağda ısıtma kaç derecede oluyor 😀 çok sordum ama
Ucansupurge Noname21 macun kıvamına gelene kadar eritiyorum 😁 kesinlikle acımıyor ve tahriş etmiyor. Düğün zamanı bacaklarım ve bikini bölgesinde yeni çıkıyordu kuaför bunlar ağdaya gelmez diyip ağda yapmamisti. Evde ablamla boncuk ağla ile tertemiz yapmıştık😁
Lunaluu Noname21 ben kullanıyorum. Özel bölgede kullanacaksanız öncesinden uyuşturucu krem öneririm. İlk kullanımda biraz zorlanabilirsiniz sonra alışıyorsunuz zaten. Ben çok memnunum uzun zamandırda kullanıyorum.