Melis1706 Merhaba,8 ay 24 gunluk kahvalti onerisi alabilir miyim? Salatalik,uzum ozu,peynir,lor,domates,yumurta,avokado bunlar verebildiklerim domates cok sk vermiyorum daha yeni verdim cok sukur alerji yok.neler yapiyorsunuz
superkahramanbiranne Melis1706 bende şurada durayım benim kızım da 6 aylık denedik baya bi sebze meyve ne verebilirim fikrim olur
AylakMatmazel Melis1706 kahvaltıda irmik çok seviyor. İçine bazen labne muz, bazen pekmez elma koyuyorum. Pankek çok seviyor aşçıanne den almıştım tam buğdaylı. Benimki 1 yaşında ama 8.aydan beri veriyorum bunları.
Lkjhgfdsa Melis1706 ben 2 bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıyorum muzun ⅓ ü çeyrek avokado 1-1.5 tatlı kaşığı labne 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı hurma özütü yarım ceviz veriyorum kahvaltıda açıkçası yiyor diye yeni arayışlara girmiyorum sıkılmasın diye haftada 1 pankek 1 kerede bizimle beraber kahvaltı yaptırıyorum ama bizimle beraber yaptığı kahvaltıda ne kadar yiyor fark edemiyorum çöm doyacak kadar yemiyor gibi geliyor o yüzden kendi tarifinden ilerliyorum
Melis1706 superkahramanbiranne insanlar entrikali postlara cevap verdigi icin bubtarz bilgilere yorum yapmayi gerek gormuyorlar gercekten onlara kaynana es elti gorumce lazim
Melis1706 AylakMatmazel pankek yapiyorum.muzu cok sevmiyor irmikli oyle tatli seyler sevmedi benim kizim denedim onlarida daha cok eksimsi mayhos tatlari seviyor.
Melis1706 Lkjhgfdsa ben acikcasi hwrseyi karistirmiyorum oyle cunku benim bile midem almiyor herseyden tatsin diye oyle veriyorum tabagina belli bir miktar koyuyorun hepsinden ona gore veriyorum
superkahramanbiranne Mesela kızım 6 aylık az önce muzu ezip biraz pekmezle karıştırıp verdim . Önüne koydum kendi ellerini daldıra daldıra yedi asla ben yediremiyorum sadece yardımcı oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Melis1706 superkahramanbiranne ilk basladigim zaman kendim tattirdim daha sonra eline verdim o zaman mama sandalyem yoktu her taraf batmasin diye veremedim simdi mesela oglen meyve veriyorum onune tabagin icine koyuyorum yerede alt acma ortusu seriyorum beraber yiyoruz onunda hpsuna gidiyor sulu seyler haric mesela kasigida veriyorum agzina goturuyor
Lkjhgfdsa Melis1706 bizimki de öyle yemiyor maalesef atıyorum muz seviyor yiyor peynir yiyor ama yumurta falan yemiyor o yüzden karıştırarak yemesi hiç değilse hepsini yiyor gözü ile bakıp öyle veriyorum