Yusufagahinannesi Zlhaanne 1 daha iyi ama 2 ye göre bence ikiside biraz demode :( daha az desenli şeyler seçerdim ben olsam
Patron1bebeginannesi Zlhaanne ben zaten sade severim, ikinci görsel çok hareketli geldi bana gene sizin zevkiniz tabi
Zlhaanne Patron1bebeginannesi hani otele gidicez ya ondan dedim ama ikisi arasında kararsız kaldım 1 de hoş
HaticeC123 1 daha guzel bence biraz daha sade 😊bysusever sayfasınada bakabilirsin istersen ordada güzel modeller var bide kahijabonline sayfasınada bakabilirsin ınstagramda ondada var güzeller öyle söyliyim dedim 😊
Zlhaanne HaticeC123 ben Instagram kullanmıyorum malesef çok pahalı ürün olmasın çünkü 2. Haşemam olacak ondan uygun arıyorum çok teşekkür ederim sağolun ☺️
Yusufagahinannesi Zlhaanne ben manuka sitesinden aldım. Ama trendyolun kendi surf mayolarından alabilirsiniz uzun kollu altına haşema eteği ve haşema pantolonuda alabilirsiniz
efeninannesi4207 Zlhaanne ikisinde çok güzelmiş ya 1 numara daha güzel bence birde hangi site acaba bu 😊
Zlhaanne efeninannesi4207 çok teşekkür ederim Sefamerve Dr ☺️ fiyatında uygun üsteki düz 300 alttaki 425 miydi neydi