Zes Bebeğim 6 aylık. 5 aylıkken 6buçuk kilo çıkmıştı. 6. Ayında yine 6buçuk çıktı. Hiç kilo almamış zaten ortalama bi bebekti şimdi ortalamanın bi tık altı dedi ebe napcam nasıl kilo aldırcam sütüm yetmiyor sanırım mama veriyorum onuda pek istemiyor 🥹
Patron1bebeginannesi Zes sık sık emzirmeye çalış çoğaltmak için sağ mutlaka. Mama hangi mama kullanıyorsun belki sevmiyordur?
ada__ Zes aynı dert biz de de var 2 aydır aynı kiloda sınırın bir tık altında dedi doktor asla mama içmiyor sütüm de az ek gıdayı da sevmiyor yemiyor çok zor 😞
Zes Patron1bebeginannesi sma denedim beğenmedi aptamil beğenmedi bunları bi yudum dahi kabul etmedi hipp aldım onu azda olsa içiyor ama çok zor içiriyorum resmen aç aç bekliyor bazen
Zes ada__ napcaz bunlarla yaaa bazen bebeğime bakamadığımı düşünüyorum ona yetemiyormuş gibi ebe hiç kilo almamış deyince kalbim acıdı resmen😩😩
Zes Hareketli bide Sürekli dönmeye çalışıyor yatakta yerde her an 😂 kucakta sürekli hoplamak istiyor bundan kaynaklı sanırım az bi yediği içtiğide gidiyor 😩
ada__ Zes dün yemek yemedi saatlerce aç kaldı oturup ağladım ben mi annelik yapamıyorum diye çok üzülüyorum kafaya takıyorum sinir stres sütüm iyice azalıyor 😞😓