Fatmamirac_2705 Patron1bebeginannesi köydeyim şuan eskm yanımda değil ve merkez uzak olduğu için gidip alamıyorum vasita olmadığı için
Patron1bebeginannesi Fatmamirac_2705 yaa tüh, hiç bilmiyorum bu testi regline daha var mı? Biraz bekleyeceksin sanırım parmak denilenle sonuç alamazsın bence
ceriio Fatmamirac_2705 koydeyim demişsin ama merkeze gidebileceğin bir zamana denk getirerek internetten toplu gebelik testi getirttirsen oradan al kargo firmasına bırakıyorlar oradan alınabiliyor daha ucuza geliyor öyle
Fatmamirac_2705 Falafel sağlık ocağı yakın olsa hemen gider veririm ama yakin değil maalesef eşim yanımda değil köydeyim vasıta yok kimseden de isteyemem test almasını
Falafel Fatmamirac_2705 anladım başta yazsaydınız köyde olduğunuzu bu kadar farklı tepkiler almazdınız aslında. Ya bence vajinal muayene ile gebelik anlamak uzmanlık isteyen bir şey bunu anlamanız çok zor, sıkmayın canınızı inşallah hamile değilsinizdir ama hamileyseniz bile aldırmayı düşünmüyorsanız çok takmayın kafaya. Bazen bende acaba hamilemiyim diye çok korkuyorum ama test yapmaya da cesaretim olmuyor
Fatmamirac_2705 ceriio 1 aydan 1 aya anca gidiyoruz merkeze köye pazqr kuruluyor ordan alışveriş yapılıyor herseyi toptan alıyoruz o yüzden
ceriio Fatmamirac_2705 anladım o zaman eczaneden toplu alım mantıklısı çünkü bu evdekiler ile pek anlaşılmaz gibi ebe falan olsak belki daha kolay anlaşılır ama bilemedim
nkizilates Fatmamirac_2705 parmak değil canım avuç sok direk. Te allam akıl fikir dağıtırken size nerdeymiş acaba
Fatmamirac_2705 nkizilates bazen doktorlarda alttan muayene yapıyorlar onlarda dagitmamis o zaman akıl Google girip baksanız biraz arastirsaniz çoğu doktorun makaleleri var bu konuda kandinlar kendi vücutlarını tanımalı kendi kendilerini kontrol etmeli diye bu çoğu konuda erken teşhis bile olabiliyor rahim ağzı yarası varsa mantar falan varsa tabi bunu yaparken hijyenik binsekolde yapılıyor öyle hadi son çıkar olmuyor canı benim biraz araştır öğren akılsızlıkla alakası yok bunun yanı
Mrvsmt2502 Kendini parmaklıyor gebelik var mı yok mu kontrol edecek insanlar, yarın bir gün gebeyken doktor vajinal muayene yapmaya yeltendiğinde bebek düşer diye yaptırmayacak…