Kbrasaf 6 aylık oğlum dün arabada klima çarptı galiba öksürüyor genizden hırıltı geliyor çabuk toparlanması için önerileriniz nedir bebeğim ilk defa hastalanıyor çok telaş yaptım ne yapacağımı bilmiyorum doktor bi antibiyotik yazdı kullanmalımıyım
Melis1706 Kbrasaf ihlamur icir benimde kizim 6. Ayin sonunda olmustu ihlamur etki ediyor bize gecen ay antibiyotik verdiler cigere inmesin diye 3 gun kullandim sadece cunku alissin cok istemiyorum 8 ay 24 gunluk benimki suan ihlamurun zarari olmaz saglik ocagindaki doktor icir demisti ben oraya cikarmistim
DerinEge Kbrasaf doktora götürdüyseniz madem verdiği antibiyotiği kullanmanızı tavsiye ederim. Kullanacaksınız da kendi kafanıza göre kesmeyin, faydadan çok zararınız dokunur. Çok geçmiş olsun 🙏
Selamcanim Melis1706 😃 hanım efendi. Alışması ile ne alakası var. Ya o 3 gün yetmezse? Burda bi hanım vardı antibiyotiği bu mantıkla az verip, çocuğunu kendi kafasında düzeldi sanıp, ciğerlerine inmesini sağlayan biri.
Melis1706 Selamcanim verip vermemeso kendi tercihi ben sadece yaptigimi soyledim daha cok kucuk bunyeleri o calpolu bile cok gerekmedikce vermeyin suruplar cokta masum degil dedi bana hemsiremiz antibiyotikte oyle ayrica gozlemloyoruz hirilti var mi yok mu o kadarda bilincsiz anne degiliz yani.ki emin olun oksuruk basladigi gun hemen doktora goturen insanlardanim ben.sadece dogal yontem olarakta ihlamuru belirtiyorum bunun bi zarari yok sonucta