Glcmom Merhaba arkadaşlar. Bebeğim sol mememi emdiği için sag taraftaki tamamen kesildi. Tek memeyle emzirmek de çok zor sürekli kanallar tikaniyo ağrı yapiyo. Başına böyle bişey gelen var mı? Nasıl arttirabilirim diğer memeyi?
Alpikom Glcmom merhaba Glcmom merhaba oğlum 3-4 aylıkken sağ mememde süt azaldı. Sadece uyurken sağ memeyi kabul etmeye başladı derken tamamen reddetti sağ memeyi. Şuan hala tek meme emiyor 21 aylık ve ona yetiyor. Gün içerisinde bıraksam heralde 7-8 kez emer 😬 azaltma aşamasındayız.
Cnszmr Benm bebeğim ilk başta sadece biberon alıyordu o zaman ben 2 saatte bir sağıyordm göğüsümün ikisinide o zaman 3 4 ölçek süt çıkıyordu sol göğüsümden şimdi 1 ölçek zor cıkıyor çok azaldı. Ama düzenli sağılırsa çoğalır diye tahmin ediyorum
yarenaslan Benimde aynıydı sag memegi emiyodu. Uyuklamaya gecmedeb once hemen diger memege geciriyodum cok doluyodu cunku emmedigi icin agri yapiyodu ama kesilme olmadigi icin yardimci olamiyorum sagsaniz masaj yapsaniz falan gelirmi acaba 🤔
Glcmom Alpikom ilk başlarda zorlandiniz mi acaba sürekli gogsum sisiyo sagiyorum yine de gelmiyo sadece bebeğim emince rahatliyorum o da memeyi tamamen bosaltamiyo zaten