Nurseda95 Bebeğim 15 aylık oldu hala ek gıda yemiyor kızlar biberon ile mama da veriyorum asla almıyor herşeyi red ediyor sizin bebekler ne durumda neler yapıyorsunuz acaba 😔
Nurseda95 Beyzanur7 artık ağlıyorum inanın siniriden bir şey yemiyor ağzına sürmüyor her çeşit denedim
Beyzanur7 Nurseda95 bende aynı bağırıp çağırıyorum çocuga artk sinirden.. Bişeyi geçtim artk en ufak pütür gelsin ağzna iğreniyor.. Tüm gün aç kalıyor resmen
Nurseda95 Beyzanur7 evet benim bebeğim de hep aç ve kilo kaybediyor ne yapacağız bilmiyorum sinir krizlerine girdim artık milletin çocuğu nasıl diyor bu da hep aç bekliyor öyle
Beyzanur7 Nurseda95 aynen.. Bak trendyolda şunu buldum burda bi kaç kişi demişti.. Yorumlarda da Trendy çok memnunlar iştah açıcı takviye.. Bundan alıcam istersen sende al
Nurseda95 Beyzanur7 ay alayım keşke işe yarasa ya kendimi kötü anne gibi hissediyorum o yemeyip aç kaldıkça senin bebek ne kadarlık kaç kilo şuan
Beyzanur7 Nurseda95 al al bende alıcam baya memnun millet.. Bende aynı kavgacı bi anne oldum çocuk yüzünden.. Bak öğlenki yediği kaşık mamayla duruyor.. Yemedi daha 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 15 aylık kuzm bir birbuçuk ay önce 10 kiloydu şimdi kaç bilmiyorum
Nurseda95 Beyzanur7 ben hiç bir şey yediremiyprum çocuğa ya doktor işte bı aylar da 12 kilo olması gerektiğini söyledi 😔😔😔
Nurseda95 Beyzanur7 bana neler dedi doktor yok yedir farklı şekiller de dene illa yiyecek damak tadı var ama yemiyor işte ne yapsam yemiyor inanmıyor kimse bana 😭😭
Beyzanur7 Nurseda95 aynı bak kakaolu pankek yaptm dademn üç parça aldı ağzına sonra tükürdü napcmı şaşırdm ilk iş o trendyoldki şeyi almak olucak para ayarlayabilirsem
Nurseda95 Beyzanur7 dün doktor bana diyor ki et yer tavuk yer pilav makarna günde beş öğün üç ana iki ara öğün olarak şekilleri değişik yap dedi bu şekilde alakası yok ki çocuk istemiyor