Mryykr 10aylik oğlum yani çoğu sesten korkuyor bu fazla hışırtı çıkartan poşetler, elektrik süpürgesi,mutfak robotu vs gibi şeylerden de korkuyor.Tık sesine uyanır zaten beyaz gürültü sesi 7/24acik uyurken o kapansın direk uyanır artık şaştım kaldım
durukusunannesi_ Mryykr benim kızım 8 aylık 5 buçuk 6 aylıkken vardı bu korku kendi kendine geçti ezan okunur ağlardı
Patron1bebeginannesi Mryykr küçüklükten beri sesten sakınır mısınız? Yenidoğan döneminden beri yani, yoksa sonradan bir anda mi oldi
Karpuzlu_lolipop Mryykr benim kızım da öyleydi artık çıt cikaramazdik evde uyurken yada uyanikken bir sese bile korkar sıçrardi şelale sesi ile uyurdu hocaya götürdüm ben şuan tamamen bitti artık sesle de uyumuyor korkusuda yok .
Mryykr Patron1bebeginannesi yani çok sakınmadım ama illaki evde 2kisi olunca çokta ses çıkmıyor TV sesinde uyur mesela ama ekstra farklı bı ses onu rahatsız ediyor
Mryykr Karpuzlu_lolipop muskası var bu korku yüzünden bende götürdüm açıkçası ama genel hâli bu sanırım benim bebeğin
Ayse5100 Mryykr bol bol dua okuyun ve o beyaz gürültü denen şeyi bebeğinize asla açmayın asıl ondan dolayı korkuyor bebekler. Aksine uyurken yanına bakara suresi Ayetel Kürsi açın kuran la uyusun emin olun rahatlar
Mryykr Ayse5100 bende açmak istemiyorum ama onsuz uyku süresi yarım saati geçmiyor bazen dandini dinliyor sadece
LaMamaDellaCicala Mryykr bir yasina günler kala postunuzi okuyumca farkettim benim oglum korku degilde meraktan uyumuyorisal o uyurken eve birimi geldi yada biz azcik gulustukmu babasiyla bu aylardir boyle zink ayakta aglamiyor ama uyaniyor.elektrikli supurgw yada diger ev aletlerini gorurse sikinti yok ses yaparken ama baska odada gizli bisey yapiyoruz gibi pit pit bagirara yanimiza yelecek mutlaka yani genel olarak hepsi meraktan anladik biz yoksa uyurken ilgisini cekmeyen bir ses olsun poposunu doner yatar🤭sizde bu korkuyu o aletleri yani basinda calistirarak yenebilirsiniz elektrikli supurge ses yaparken ona dokunsun robot ses cikarirken onu izlesin vs.beyaz gurultuyu sevmedi benim bebegim bu uygulamanin keman sesi var onunla uyuyor son bi kac aydir daha anlamli belki ondandir sisde bi deneyin…beyaz gurultunun iyi oldugunu soylediler ama bizimki gereksiz buldu sanirim🙄kikirdeyip durdu acinca.sesleri yavas yavas artirin simdilerde cocuklar eskisi gibi hirgur icinde buyumuyor uyurkende rahatsızlık istemiyor kolay gelsin🥲🤭
Mryykr LaMamaDellaCicala deniyorum öyle görünce kaçırıyorum süpürgeyi olabildiğince görücek olduğu seviyede açıyorum robotu çalıştırırken şans ediyormuş gibi gösteriyorum vs vs onu korkutmamak adına yapıyorum bişeyler ama ise yaramıyor