Aybars_m Arkadaşlar süt arttırmak için galactago damla kullanıp memnun kalan var mı? Bebeğe bir zararı oluyor mu?
Tavsan Aybars_m offf offf benimde öyle. Tahinler , dereotları, bulgur pilavları... ben baktım olmuyor humana cayları, mılkplus lar içtim hıc bırı işe yaramadı... şımdıde acaba yeni bi süt sağma malinesi mi alsam dıyorum.. acaba makınemi cekmıyor dıyorum..
NurCelik Bende merak ediyorum geçen post açtım çoğunluk galactago demişti bende alacağım inşallah faydası olur
Emne Aybars_m hyr canım yok zaten uzerindede ilacı değildir diye yazıyo. Sabah oğlen aksam 1 bardak suya 15 damla
elmalikurabiye Tavsan hangi makine? Sagimdan sonra elle saginca sut geliyir mu? Kac cc cikiyo sutunuz
Oglusum5357 Tavsan bnde oyle dusunerek hastane tipi kiraladim hic bisey fark etmedi. Burda okdr kisi yazdi sutleri ucuruyor normal makinayla 50 onla 150 çıkıyor fln gittim 400 lira para verdim 10 cc bile artmadi
Burcuhira Aybars_m onu tam bilmiyorum ama 2 3 gündü sanırım 2 kutu kullandım bidaha kullanmadım humana çayı kullandım bidaha oda fayda etti hala devam ediyorum
Aybars_m Tavsan wee baby kullaniyorum ben canım. Mochi de denedim manuel bir ürün ama onun faydasını hiç görmedim
Tavsan Aybars_m bende onu kullanıyorum. Senınde sagdıktan sonra gogus ucunu sıktıgında süt geliyor mu?
defnesmoms Aybars_m çok etkili bir damla sabah akşam bir bardak suya 10 damla şeklinde kullanmıştım hiçbi zararı yok