_ipekk18 Kızlar dün gece 2 gibi uyandı 2 saat uyumadı ağladı Şimdide uyandı hemen ayağıma aldm yastıkla yelpaze yapıyorum acaba sıcaktan mı uyuyamıyor diye Yani sürekli ağlayarak uyanıyor Atak mı neyin nesidir bu Kalkıyor kucağa aldırıyor odaları gezdiriyor biseyler istiyor eline diş fırçası ve kapaklı aslanı var onları alıyor elinde tutuyor odalara gotüttürüyor soru soruyor ağlıyor değişik anlam veremedim
Mariposa _ipekk18 21 aylık suan küçük kızım aynı.. Büyük kızım da öyle 18 aydan sonra huy değiştirmişti özellikle gece uykularında.
_ipekk18 Mariposa vallahi huyları hiç bitmiyor sürekli huzursuz sürekli ağlıyor gündüzleri yemek yemez aç aç islensem ağlar kucak ister yani 🤷♀️😣 nedir bu yahu böyle gece desem 2.3 gündür sinirlerim bozuldu Düzene giriyormu zamanla acaba
Mariposa _ipekk18 iki yaşın tamamı böyle sancılı geçmişti en zorlandığım dönemdi. O arada anneli oyun gruplarına gittik kafası dağıldı çok eğlendi tavsiye ederim.
_ipekk18 Mariposa bende kışın düşünüyorum oyun gruplarını yazın hem hava sıcak hem dışarıda aktivite çok o yüzden evdede aktivite yapıyoruz