sbl_akrss Merhaba Hanımlar , bebeğim 5 aylık ve kafasının arkası dümdüz kafa şekli kötü görünüyor ve her gören söylüyor bu beni çok üzüyor ve sağa sola yatırmakta çok zorluk çekiyorum sırt üstü yatmak istiyor sürekli ne yapmalıyım
Bebegimveben1_ sbl_akrss bende aynı durumdayım burada bekleyeyim benim oğlumun birde sağa doğru sivrilipi var ve arkaya doğru uzamış sağa yatırmam gerekiyor ama çocuk sevmiyor yastıkla destekleyip yatırıyorum bi bakıyorum sırt üstü kaydırmış kendisini. Düz kafa yastığıfa kullanıyorum bayadır. Ama fayda etmiyor
Woman35 sbl_akrss düz kafa yastığı kullanın olmazsa düzenli olarak sağ ve sol tarafa yatırın yarım saat sol tarafına attıysa yarım saat sağ tarafına yatırın
sbl_akrss Bebegimveben1_ yastık değil ben yorganla destekliyorum tam uykuya daldığında ancak o şekilde uyuyor bir gün sağ bir gün sola yatır dediler bana da
Hkshkshsk sbl_akrss olabildiği kadar sağ ve sol tarafa yatırın baktıniz dönüp sırt üstü dönüyorsa arkasına yastık ve ön tarafinida yastık koyun dönmesin gün içinde takip etmek kolay geceleri biraz zorlaştırıyor bende ilk başta böyle sorun yaşadım sonra sağ sol yaptırınca düzeldi şimdi hiç sırt üstü uyumaz hep sağ veya sola tarafa dönüyor alışıyor hem öyle yatması onun için daha iyi kan dolaşımı için kusarsa yutmasin diye
eylulbebek22 Benim kizimda da olusmuştuçok takınti yapmistim arastirip instagramdancranial tedavi merkezini buldum ucretsizolcum yaptilar ileri derece cikmadik cok sukur çok ciddi bir seyse kask oneriyorlar birarastirip bakin isterseniz.
Bebetonunmotheri sbl_akrss 2 aylikken galiba ben denedim 3 günde işe yaramisti bizim Simdi istedigim sekilde O yastik olunca hicbirsekilde hareket edemiyordu