Elifimm077 Kızlar yaşayan ve süreci atlatanlar yazabilirmi. İlk deefa duyuyor ve karşılaşıyorum hastanede yatiyoruz şuan ve korkuyorum yayılıyor bebemin vucudunda
Dry_cn Elifimm077 çok geçmiş olsun çeşit çeşit seyler okuyorum burda şu çocuk büyüyene kadar ya panik atak yada kalp hastası olmazsam iyi
Elifimm077 ilaydasrin_1 cilt altı enfeksiyonuymus düşmüş yara aldığı yerden de enfeksiyon almış yarın ultrasona sokacaklarms daha fazla dokuya inmismi diye kızarıklık kabarıklık ve ateş oluyor o bölgede
Elifimm077 jap yarın ultrasona sokacaklarms cilt enfeksiyonuymus düşmüş yara almış ve oradan mikrop kapmış kızarıklık kabarıklık ve bölgede ateş yapıyor
Eslemsura Elifimm077 cok geçmiş olsun şuna anlattığınız şeyin benzeri bende var 19 haftalık gebeyim ayaklarımın üzerine basamıyorum bacaklarımda kızarıklık ve şişlik var dün acile gittim ama pek bisey yapamadılar
Elifimm077 Dry_cn bende maalesef panik atak başlangıcı oldu hicbirseyden korkmayan ben artık uçan sinekten mikrop kapacak diye uyuyamaz oldum şuan nöbet tutuyorum resmen😔
Elifimm077 Eslemsura antibiyotik tedavisi olması gerekiyormuş yoksa kemiğe kadar iniyormus hastalık görünüşte bizim geçti ama doktor tedbir amaçlı pazartesiye kadar yatış verdi