purpleblue Bankacı bi anneyim şu an doğum iznindeyim. Çalışma saatlerimiz malum sabah en geç 8 de evden çıkıp akşam da trafik falan ancak 7 gibi eve girebiliyoruz. İşe başladığımda kızımla geçirecek vaktimin çok azalacak olması şimdiden beni çok üzüyo. Ayrıca sabahları erkenden alıp anneme bırakacak olmak ne bilim kışın falan zor olacak sanki. Şu an çalışan bankacı anneler nasıl yapıyorsunuz tüm bunları? Düşündüğüm kadar zor mu?
Melis1706 purpleblue benim arkadasim oyle gidince kimi zaman uyuo oluo goremiyorum butun gun bende uyandiriyorum ozluyorum cok diyordu onlarda sabah annesine birakp aksm aliyorlardi.yarin obur gun bende ise baslamayi dusunuyorum bankaci degilim ama 8-6 calisma saatim olucak bu belli dogum sebebi ile isten ayrildim muhasebeciyim e bide c.tesi gunude calisirsam hepten naparim diyorum bende
Mavi53 purpleblue merhaba ben bankacıyım 1 yıl oldu doğum izninden sonra işe başladığım annem bakıyo çalışmak banada iyi geldi kendimi toparladım vakit geçirmeye gelince benim kızım 12 gibi uyuduğu için vakir geçirememe gibi bi durum olmuyo. Hatta işten geldikten sonra heran gideceğimden korktuğu için sürekli tepemde oluyo. İlk hafta her gün annemi bir kaç kere arıyoduö ama sonra işin yoğunluğundan annem baktığından aklım kalmamaya başladı iuam sorunsuz ilerliyo süreç
Emmosch Aynı durumdayım,1 Eylül de işe dönücem,sabah 7de çıkıyorum evden akşam 7de geliyorum,annem bakacak ama o kadar saat nasıl ayrı kalıcam bilmiyorum 😞
purpleblue Emmosch evt çok üzücü kesinlikle. Akşam gel yemek falan derken zaten uyku saatleri gelecek. Bilmiyorum şimdiden nasıl bırakıcam diye endişelenmeye başladım
purpleblue Melis1706 allahtan haftasonumuz tatil ama tabiki yeterli değil bence. Malum ülke koşullarında işi bırakmak da ne mümkün. Zaten işimi seviyorum bebeğimiz de hep böyle kalmayacak büyüyüp okullu olacak ama şu an çok küçükler ya. Keşke 4 yaşına kadar falan ücretsiz izin hakkımız olsa
purpleblue Sebusebu ne kadar şanslısınız. Tabi evden çalışırken de mutlaka çocukla ilgilenecek biri lazım ama en azından yolda vakit kaybetmezsiniz.
Sebusebu purpleblue öglene kadar evde ben idare ediyorum ögle arasında anneme bırakıyorum akşam da gidip alıyoruz. Süreyi kısa tutmaya calısıyorum ama gün de 6-7 saat ananede kalıyor
Melis1706 purpleblue benim malesef 1 yas bile izin yoktu mecburen isimi biraktim 1,5 yasina falan gelsin en azindan oyle baslarim diyorum babaannesi bakacak en azindan bakici degil diyorum sirf kizim icin aile yakinina tasindik komple degistirdik hayatimizi esim is degistirdi umarim is bulabilirim bende dediginiz gibi ileride okullu olucak e bide 4 yil lisans mezunu oluncada insan bu sefer o kadar yil ugrastim dusuncesi icinde buluyor kendini o zamanlar kendimiz icindi simdi onlarin hayati icin
purpleblue Melis1706 bazen dee 6 aylıkken falan başlasaydım işe diyorum. Çünkü büyüyüp aklı erip iletişim kuvvetlendikçe hem bizim için hem onlar için ayrılmak daha zor sanki. Dediğiniz gibi insan emeğini de çöpe atmak istemiyo sonsuza kadar bebek kalmayacaklar neticede. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah