Glsh54 Kumsal25 fotoyu goremedim yaa, hamambocegi cesitleri var, Hele bi tanesi var alman bocegi cok fena evi sardi mi kurtulusun 3 4 kez ilaclatmak, kalorifer bocegide olabilir yani yardmci olamadim yaa
Zehrakizim06 Kumsal25 kalorifer böceğine benziyor bizim eski evdede cikiyordu taşındım benim fobim var geceleri rüyama falan giriyodu gördüğüm zaman
EmeLSGROGLU Kumsal25 benim evi sarmıştı bi ara geceleri eşimle en az 50 tane öldürüyorduk sayıyorduk :) İlaçlama işe yaramadı spreyler yaramadı . Ortalıktakiler ölüyor yuvalarından daha fazla gelmeye drvam ettiler . Yuvayı da bulamadık. En son tabletler var içi yemli . Alıp yuvalarına kendi ağızlarıyla taşıyorlar . Her odaya yerleştirdik . 1 hafta da hepsi bitti. Fikir olsun sana da
biradamavisi Kumsal25 dokunma bacım korkuyorsan sinek ilacı varsa boca et üstüne ölğyorlar ben öyle yapıyorum yoksa korkudan uyuyamıyorum.
tombikdonerkankasiiskender Hamam böceği yavrusu gibi dikkat edin bunlar çok çabuk ürüyo malesef gece de 1000 yumurta falan diye okumuştum raidin küçüklaçlı paketleri oluyo onlardan koyun karanlık bölgelere koltuk altı tezgah altı falan
Kumsal25 tombikdonerkankasiiskender suan tek odada cok fazla gordum olmadi ole yapicam ilaclatma cagircm ama ziplarmki onlar ya 😥
Kumsal25 Zehrakizim06 bi o eksikti zaten valla napcam bilmiyrm toz bocegi zannettm ama zipliyr yani bu doknnca kacmak icn
tombikdonerkankasiiskender Kumsal25 hiç bilmiyorum ama benşm çalıştığım dükkanı basmıştı asla normal ilaçlarla bitmiyo malesef tabş hamam böceğiyse, ilaçlama çağırmıştım öyle kurtulmuştuk
Zehrakizim06 Kumsal25 sürekli hareket halindemi yoksa durduğu yerde duruyormu bizdeki böcek dokunmadikca hareketsiz duruyordu bide genelde merkezi sistem evlerde oluyormuş
Kumsal25 Zehrakizim06 yok yuruyordu yani ışık tutunca gorebiliyrm zaten cok dikkatli bakinca bazilari dahda minik
Kumsal25 tombikdonerkankasiiskender ne oldugunu bilsem keske 🤮 kucukler acik sari fibi bazilari siyah fln 🤒
Kumsal25 EmeLSGROGLU bu raid tabletimi acaba hangisi valla tek odada yogunluk var bide hep parkenin orda cam kenarin mermerinde hangi ilac acaba
EmeLSGROGLU Kumsal25 Kumsal25 detan almıştım ben ama hepsi olur . Tarım ürünleri satan yerlerden de krem almıştım çıktıkları parke yerlerine sıkmıştım . Tablete ek olarak .. ay ne uğraşmışımmmm