esraa_blm Merhaba Kızlar benım oglum5 ay 2 gunluk ve toletını yapmıyoru mama da verıyorum şu 3 dort gundur yorgur falan mareketlerde satılan burelerden verıyorum bıde donıno verıyorum bunları yedı halde yapmadı fıtıl verdım oyle yaptı 3 gun gectı ynıe yapmadı bugun ıkına ıkına kucuk tas kadar cıkardı sert baya kabız sonra sorlaya zorlaya baya kabız seklınde yaptı ne yapa bılırım ek gıdaya baslamak ıstıyorum ama toletını yapmıyo bana yardımcı olun lutfen ek gıdaya nasıl baslıyacam toletını nasıl yaptıra bılırım
ArsAyz esraa_blm Danino ve o püreler sağlıklı değil malesef. Zeytinyağı içirebilirsin, kayısı hoşaf yada püre verebilirsin. Ek gıdayla alakalı bir iki post okumanı öneririm
Woman35 esraa_blm Danone gibi şeyler daha çok kabız yapar diye biliyorum kayısı vs hoşafı yapıp içirin
Bebekle_birgun esraa_blm cam rende de elma rendeleyip berin hemen çalıştırır bağırsaklarını. Birde Allah aşkına şu danino denilen şeyi vermeyin çok istiyorsanız evde yapın yoğurt içine meyve yani bu kadar ne zor olabilir ki hazır hazır şeyler 🤦🏼♀️
Durucilla 5 aylık bebeğinize market ürünlerinden önce ek gıdanın 3 gün kuralıyla her üç günde bir yeni sebze meyve veya yoğurt başlamanız gerekir. Ek gıdayla ilgili araştırabiliceğiniz çok güzel videolar bloglar var. Google’a yazsanız bir çok bilgi edinirsiniz.
oglumubeklerken esraa_blm henüz vücudu ek gıda için hazır olmayan bebeğinize hazır meyve pureleri ve danino yedirdiginiz için kabız olmuş çocuk o yüzden TOLETINI yapamıyor .
BuzluLatte esraa_blm kız küçücük bebisin bunyeye çöp kutusu gibi bütün paketli şeyleri atmissin sonra toletini yapmıyor. Ben olsam bende yapmam toletimi. Paketli şeyler kesinlikle verme ayrıca daha küçük bebiş doktor ek gıdaya geçebilirsin dedi mi ?
Melis1706 esraa_blm 1.si bosuna 6 ayi bekleyin demiyorlar bagirsaklari o zaman hazir oluyor diye, 2.si danino vermek ne alaka hic mi internetten birsey bakmak aklina gelmedi 3.su gozunu seveyim turkce ogretmenin kim senin ya bure,toletini ne ya tuvalet,pure
Melis1706 BuzluLatte bunca zaman herkese herkez diyeni yanlisa yalnis yalniz yanliz diyeni gordum ama Toletini gormedim gozlerim kaniyor😂
BuzluLatte esraa_blm ya kusura bakmayın yazıyı tekrar tekrar okuyup gülme krizine girdim 😂😂😂😂😂 SS aldim olurda post silinirse okuyayım diye 😂😂😂😂😂