Herkese selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var kızım tam 2,5 yaşında artık yavaş yavaş başlamayı düşündüm tuvalete dün ilk kez başladık bütün detaylı eşyalarını aldım işte klozet üstü çocuk için basamak elini yıkaması için basamak ve her şey ona seçtirdim birazcık oyuna çevirdik bugün 2 günümüz bitti ama tuvalete asla çişini yapmadı dün gece 2 saatte bir kaldırmama rağmen yatağa işedi 4 kez bugün gündüz de yaklaşık 4-5 saat çişini tuttu sadece bir kere altına işedi salonda onun dışında iki gündür kaka yapmıyoruz çok inat ettim hani yapabilirim gibi ama kız çocuğu olduğu için sistit olmasından korkuyorum çünkü tutuyor çişini kakası gelmiyor mu tutuyor mu onu da bilemiyorum sizden destek istiyorum ne yapmam gerektiğini konusunda yarın da deneyip böyle 4-5 saat tutarsa bezi tekrar bağlama taraftarıyım çünkü çocuğumun sağlığı söz konusu belki de bu böyle devam edecek hep tutacak bilemiyorum ya beklemeli miyim neler önerirsiniz ya da bırakmalı mıyım çok kararsız kaldım desteklerinizi bekliyorum 🥴🥴