gunesyildiz 2 buçuk aylık kızımın dilindeki pamukçuk bir türlü geçmiyor Karbonatlı su da denedim ilaçta kullandım başka önerisi olan var mı💖
Newmomss gunesyildiz ben hem mememi hemde bebeğin ağzını karbonatlı suyla siliyorum memenizi de silebilirsiniz
Burcu_baharkurt Canım benim oğlumda çok aşırı pamukçuk çıkarmıştı hatta emerken bile zorlandı dili dudakları bile bembeyazdı ben MİKOSTATİN diye damla gün içinde ertesi güne bişi kalmamıştı doktor tavsiyesi üzerine aldım
Kyselz Burcu_baharkurt ben kullandım ama hiç fayda etmedi kızımın dili dudakları ağız içi tamamen mahvolmuş durumda çok üzülüyorum biberondan sütte içmiyor acaba bu yuzdne mı geri karbonatlı suya başladım mikostatin nasıl kullandın cnm sen eczacı bana e damla sık dedi bebeğim kusuyor sevmedi doktorumuzda ağız içini sil dedi ama kaç damla koyup sileceğim bilemedim sormadım da
Burcu_baharkurt @"Kyselz canım evet benim oğlumda istemiyordu ama gerçekten çok hızlı bi şekilde geçti egerki kullandıysan tavsiyemdir ağzını silmen daha zor
Burcu_baharkurt @"Baloglum93 kullanımı yazıyor canım içinde ölçüsü için aparatı var iki ölçüsü var pamukçuk oranına göre veriyorsun ben çok aşırı memnun kaldım kullanın faydasını görürsünüz