Soylu0205 Merhaba güzel anneler 6 ay 12 günlük bebeğim var yaklaşık 10 15 gündür sürekli kucakta dolaşmak istiyor kucaktan indiği an ağlıyor. Uyku düzeni kaçtı. Doğru düzgün uyku yok. Dişlerden midir acaba aynı şeyleri yaşayan var mı
Asdafas Soylu0205 normalde 9da uyuyan bebegimi hala sallıyorum 🤦🏼♀️ 6. Ayla birlikte uykusuzluk geldi
Deletedmom109 Beeen 🙋♀️ 6 ay 10 günlük. 10 gündür perisanız. Uyku düzeni bozuldu sürekli kucakta olmak istiyor, babasıyla sürekli vakit geçirirdi şimdi beni görmezse basıyor çığlığı asla yanından ayrılamıyorum 😢
Soylu0205 Deletedmom109 aynı işte bizimkide. Beni görmese ağlıyor gördüğünde de kucağıma alayım diye ağlıyor. Mahvolduk vallahi
Deletedmom109 Soylu0205 bir hafta önce doktordaydık diş görünmüyor filan dedi. Dişte değilse ne bu ola 😢
Soylu0205 Deletedmom109 bizde aynı 🙈 1 hafta önce doktora gittik diş görünmüyor dedi. İdrar yolu iltihabımı acaba
Deletedmom109 Soylu0205 oda aklıma geliyor bide benim oğlanın böbrekte büyüme var çok tehlikeli iltihap ama iltihabta da ateş, kusma olurmus onlar da yok şükür
Tomris4646 Soylu0205 4.ay aşımız çok sıkıntılıydı bizim 3 gün ateşlendi yarın da 6.ay aşısı var Çok gerginim
Bngl_eylul Benim kızda aynı durumda çok huysuz uykusu var ama uyuyamıyor ağlıyor herşeyi kemirmek istiyor iştahı kapandı midesini bulandırıyor sinirli bi anı bi anını tutmuyor sürekli kucagimda olup onu gezdirmemi istiyor. Bi an önce çıksın şu diş