omerinannesi_2705 Kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Normalde sleepy kullanıyorum ama trendyolda bu marka bayaa ucuz gibi geldi🌸
Tugbaakarcayy omerinannesi_2705 sleepy baby turcodan sonra pure baby mükemmel geldi çok daha rahat kalıbı daha iyi ve sızdırmıyo
omerinannesi_2705 Deletedmon_65 yorumları da iyi gibi denemek için almayı düşünüyorum. 120 tanesi 320₺ bayaa uygun geldi bana başka yerdeki fiyatını bilmiyorum ama 😅
Deletedmon_65 omerinannesi_2705 int çok daha uygun marketlerde çok pahalı canım ben çok kullandım çok memnun kaldım pişik vs olmadı ha bu arada hepsibuarada hiç alışveriş yapmadıysanız eğer ki ilk alışverişe %50 indirim veriyor bez için deneyebilirsiniz ben hep öyle yapıyordum başkasında da giriyordum 😂😂
omerinannesi_2705 Biroglanannesi bilemedim şimdi ya bazı kişiler de aynen böyle yorum yapmış altına 😬
omerinannesi_2705 Deletedmon_65 aaa bunu öğrendiğim iyi oldu bu bez konusunda kararsızım ama başka bez alabilirim en azından 😅
Deletedmon_65 omerinannesi_2705 bence bir şans vermelisiniz bu arada sadece bez için değil hersey için %50 indirim veriyor tabi hiç alışveriş yapmamış olmanız lazım ben hakkımı bezden yana kullanmıştım 😂 kodu girerken MERHABA50 yazmanız gerekiyor umarım anlatabilmisimdir.
omerinannesi_2705 biradamavisi yaa bilemedim ki yorumlar iyi ama bazıları da kötü demiş tereddüt ettim 😬
omerinannesi_2705 Tugbaakarcayy aylık paket olarak alıcaktım bazıları kötü demiş güvenip alamadım 😬 küçük paket deniyim bakalım 🫢
Bebetonunmotheri omerinannesi_2705 ben doğdu dogali onu kullanıyorum cok memnunum Ama zam gelicekmis Dün bir marketten aldim 100 ₺ idi Bugun aynisi 170 ₺ olmuş Dayanabilirsen dayan ali cabbar bez fiyatlarina😂😂😂
omerinannesi_2705 Bebetonunmotheri Yaa açıkçası bizim ilçede ben 42li veya 46lı olması lazım sleepy bezi 100₺'ye alıyorum gayet uygun ama hep oraya gitmiyoruz gidince stokluyorum😅 internette bu bezin fiyatı uygun geldi ama bir kaç kişi hiç memnun kalmadım çok kötü demiş yorumlarında onları taktım kafaya 😅
Bebetonunmotheri omerinannesi_2705 bünyeden bünyeye degisiyor demekki canim Sleppy benim kiza yaramadi aninda pisik yapti Pure baby ise cok iyi İslak mendilide mükemmel Çok övdüm onları Şuan bedava bez bare gönderseler bana😂😂
annebenanneoldum Bende bezinden çok memnundum ama ıslak mendili neresine sürersem orasına piik yapıyor maalesef
omerinannesi_2705 Deletedmon_65 MERHABA75 koduyla ilk siparişe 75₺ indirim oldu ben de bebem natural bezi 144 tanesini 280₺ye aldım bu sayede 😅🫢 Çok teşekkür ederim böyle birşeyin varlığından haberim yoktu çok güzel bir indirim olmuş oldu💗😊