witcher Bebeğine balık yağı kullanan var mı? Vsrsa hangi marka ne kadar veriyorsunuz faydasını gördünüz mü?
Funda-12 witcher wellcare kullanıyorum Bursa çocuk doktoru tavsiyesi üzerine aldım ve möllersten daha iyi eczaneye sordum
Cedricc witcher bende wellcare kullanıyorum. Çocuğum tadından iğrenmiyor versem şişeyi kafaya diker öyle çok seviyor tadını. İçeriği de güzel.
Yusufefem witcher 28 aylik ama yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Mollers limon aromalı surup günde 2.5 cc veriyorum her gün kullanıma uygun
Ecoo witcher c witcher evet yiyor canim hemen eriyen civik bir yapisi var, ben buzdolabinda sakliyorum. Ben 2 bucuk yasinda vermeye basladim
witcher Yusufefem Peki bir şişe ne kadar gidiyor ? Yarın doktorumuza bi sorucam iştah açıcı etkisi var mı peki? Kızım asla balık yemiyor tükendim artık faha doğrusu hiçbişey yemiyor
Yusufefem witcher şişenin üzerinde açtıktan sonra 3 ay diyor yanlış okumadiysam. İştah bilmiyorum ya çocuğa göre değişir ben balık yemediği için veriyorum. Yani hiç bir şey yemiyor da . Sizin çocuğunuz kaç aylık
Araslarcaaa witcher doktorumuz tavsiye etmedi bunun yerine haftanın bir kaç günü balık yedirin dedi besinlerden alması daha sağlıklı vitamini
witcher Araslarcaaa Öyle de yemiyor işte artık tükendim sürekli bişeyler yedirmeye çalışmaktan ne et ne balık tek yediği şey pilav yoğurt karpuz
Aysegul93 Araslarcaaa yemiyorsa ne yapsın zorla ağzına mı tıkasn. Tabiki besinden alması için ama yemiyorlar
witcher Araslarcaaa Aslında kilosu iyi ama mama içiyor ben ona bağlıyorum nereye kadar mamayla kilo alacak bilmiyorum tabi ki