SevdaNurumm Arkadaşlar bebeğimle 6ncı aya merhaba dedik. Sebzeleri buharda pişirmek istiyorum ama bunun icin bikac aylığına da olsa buharda pişirmek icin makineler almak istemiyorum sizler nasıl pişiriyorsunız yardmcı olursanız çok sevinirim 🌟
Elifkrt27 SevdaNurumm bende yeni geçtim ek gıdaya suyu kettle da kaynatıp tencerenin içine koyuyorum. Sonra Demir süzgeci koyup içine suya değmeyecek şekilde yerleştiriyorum kapağını da örtüyorum buharda havuç bile 20 dk da un gibi oluyor
Masal_m SevdaNurumm canım ikea da buharda pişirme aparatı var Demir böyle süzgeç gibi ayarlanıyor tencerenin boyutuna göre. Ben ondan kullanıyorum memnunum bir bakın isterseniz 😊
Elifkrt27 Dgndrmz plastikler sıcaktan yamulabiliyor birde kokusu sinebiliyor ben sağlıklı diye Demir kullandım
Elifkrt27 Masal_m evet onu da gördüm çok kullanışlı duruyor direk tencereye geçiyor dimi aşmayı düşünüyorum bende
Masal_m Elifkrt27 evet direk tencerenin içine bırakıp sebzeleri içine koyuyorsunuz ben kendimiz için de kullanıyorum pratik oluyor 😊