Esraerdemserin Ayselisali altı ayını doldurduğu gün kabak hasladim verdim on beş gündür tadım sürecindeyiz sıcaklardan heralde hiç birşey yemek istemiyor
Sebusebu Ayselisali 5 aylıkken. Sabah cam rendede elma suyu Öglen bi iki çay kaşığı elma posası (suyundan kalan) Akşama doğru kabak patates havuc suda haşla blendardan cek cok minik zeytinyagı gezdir Akşam ev yogurdu. Bi hafta böyle tadım yapar gibi Sonra besinleri çeşitlendirdik elma yerne armut sebze corbasına farklı mrvsim sebzeleri vs. Sonra her farklı besin icin 3 gün kuralı
Zes Doktorumun önerisi ile 5 buçuk ayında başladım. Patates ile başladık kabak havuç yoğurt aralarda muz şeftali erik karpuz meyve filesinde tattırdım. yarında taze fasulye ve avokado tattırcam inşallah yeni 6 aylık oldu 😊
Zes Fulyy buharda pişiriyorum tüm sebzeleri , o şekilde pişirip blendr yaparım zeytinyağ biraz 😊 ertesi günlerindede patates ve havuçla karıştırarak veririm 😊
Zes Fulyy Benimki çok tüketmek istemiyor sanki zorla yediriyorum gibi, sizinki nasıl 😩 Emme konusundada bu ara baya iştahsızlaştı
Fulyy Zes İlk başlarda cok hevesliydi ama şuanda benimki de öyle hevesle yapıyorum azıcık yiyor sıcaklardan sanırım