Cigdemom Kızlar ortaya basınca yanlardan kapanan model tam olarak adını bilmiyorum et haslamam lazım acil şuan ama çeyizden beri ben kullandım yengem yardım etti geçen aklımdan cıktı nasıl kullanayım anlatır mısınız lütfen
witcher kivircikannesi Kaynadıktan sonra 2 ye alıyorum ben altını kısıp hava cıkmaya basladıktan sonra yani
Cigdemom kivircikannesi şimdi eti koydum su koydum kilidi kapattım hemen ocağın altını açar açmaz iki mi alayım yoksa sıfırdayken bire alıp mı sonra ikiye alayım ve ses çıktığında ikiden sıfıra mı bir anda alayım yoksa ikiden bire birden sıfıra mı ama aşırı takıntı yapıyorum çünkü çok korkuyorum ya bana açıklayıcı yardım edersen çok sevinirim ve dua ederim
Cigdemom Binnur_cam tamam peki ortalama et kaç dakikada haşlanır eti koydum kilidi kapattım ocağın altını açtım sıfırda olmasına dikkat ediyorum ve ikiye çeviriyorum ses çıktığında ikiden sıfıra alıp ocağın altını bunu kısıyorum
kivircikannesi Cigdemom Ocağı açar açmaz ikiye al. Hava çıkınca sadece altını kıs. Örneğin yarım saat pişirdin, bitti İkide bekle hava bitsin, bire al hava bitsin. O da bitince sıfıra al hava tamamen bitsin. Çevir aç
Karpuzlu_lolipop Cigdemom kapağı kapatılır 2 ye getir altını aç ocağın 35 dk et sonra pişinc fiss ile dk git Tut ay benim klavyem bozuk üst tarafa ger gelemiyorum bilen anlatsın 😂😂
Nazlimu_ Cigdemom benimde düdüklü tencerem karaca. Aynı modelmi bilmiyorum. Ben kapağını kapatıyorum. Altınının ateşini yüksek ayara alıyorum. Kaynayınca hafif ses çıkarmaya başlıyor. Ateşi en kısığa alıp ikiye alıyorum pişiyor