Berii Anonim tetagil toz kullanmıştım , içeriği temiz bitkisel bi ilaç çok etki etti mi etmedi mi anlayamadım ama içeriğindeki papatya ağrısını azaltıyormuş rahatlatıyormuş dediydiler
1anne1bebek___ gurbettebiana_98 katılıyorum size bende ilk başta kullandım biraz sonra bıraktım zaten doğru düzgün faydası yok bizim eczacımızda önermedi bende akışına bıraktım sadece arada çok ağrısı olduğu zaman ağrı kesici veriyorum yetiyor bütün dişler çıkana kadar sürekli bu şekilde jel ilaç ağrı kesici kullanımını doğru bulmuyorum neredeyse her ay diş çıkarıyorlar 7/24 bu tarz şeylerin kullanımı çok yanlış haklısınız
Ozge_5555 Aryaklc bnde parmağımla süreyim dedim diliyle parmağımı geri itiyo bu eder tozlar ağzının içine gidiyo yine de etkisi olur mu uyusur mu sonrakinde de direk ağzına döktüm
BelaCivciv Anonim Ben bazen tetagil bazen dentinox kullanıyorum. İkisi de işe yarıyor, öneririm size de
Radyosunuacanyenidinleyici Anonim Tetagil dediler. Yazık günah verilen o paraya aldım hiç bir işe yaramadı. Calgel dediler bir nebze hafifletti. Eczacımın önerisi üzerine birde dentinox denedim. Fiyat olarakta uygun calgel ile aynı eş değerde fiyatı. Şu an onu kullanıyorum ve çok memnunum.
kasimonbes Anonim biz tetagilin faydasini gorduk calgeli agzina surdum resmen tukurdu. Suan ustten 4 alttan 2 disimiz var
BenMathilda Diş çıkarma her bebekte sancılıdır illa ki, üç bebeğimde de bunu kesinkez gözlemledim, eğer sancıları hafifletmek istiyorsanız dentinox işinizi görecektir
PamukPrensesannesii Anonim Tetagil kullanıyorduk pek fayda görmedik. Dentinox bize çok iyi geldi. Kendimde bile kullandım , naneli yapısıyla ferahlatip rahatlatıyor.
Linaoykum_ Anonim merhaba ben bebeğime dentinox jel kullandım. İnanılmaz aşırı derecede memnun kaldığım bir jeldi. Sürdüğümde hemen uyuşturup rahatlatıyordu. Geceleri çok sıkıntı yaşıyordum dentinox jel sayesinde gecelerimiz bile rahatlıkla geçiyordu tavsiye ederim 🤗
Seyyid_Ali_2021 Anonim dentinox jel kremi çok rahatlattı bebeğimin diş zamanında şuan 2yaşdan yazıyorum gece diş ağrılarına uyanan bebeğimin rahat uykuya tekrar geçisini sağladı dentinox tavsiye ederim 🌹