sananebaby regl oldum 7 gün sonra 40 gün tam temizim hala yok regl . Test yapmalımıyım , benim adet duzenim de dengesizdir bazen 30 gün de regl oluyordum . Yani ne yapsam acaba
Oburiks sananebaby hamilelik şüpheniz mi var korunmuyor musunuz Eger korunmuyorsaniz gebe kalma ihtimaliniz yüksek yani test alıp yapmak da bir fikir mesela
Areliskoo @"sananebaby benim 15 gün gecikmeli oldu bu ay ama ben içime şüphe düştüğü için test de yapmış dim
sananebaby Deletedmom_116 daha önce de böyle zannedip çok test yaptım 😄 ondan bı sorayım dedim o zamanlarda 35 güne kadar gecikme oluyordu
sananebaby Oburiks geri çekilme / korunma yöntemi değil biliyorum ama başka bir şey kullanmıyorum extra
Oburiks sananebaby o zaman geçmiş olsun diyorum sonuçta bilerek bu şekilde korunuyorsunuz böyle postlarin başına keşke korunma yöntemi de yazılsa insanlar ona göre yorum yapsa geçen de biri böyle post açmış hasta olmuyorum gecikme var diye meğersem geri çekilmeyle korunuyormus ısrarla da söylemedi iki gun sonra hamileyim diye post açtı sanki hiç beklemiyormuşcasina zaten insan bu şekilde korunuyorsa hamile kalma ihtimali çok yüksek Allah kalbinizdekini versin diyorum yine de
sananebaby Oburiks yani oğlum 3 yaşında , bu zamana kdar hep söylediğim şekilde oldu . bir kaç defa da hep yanılgıya düşmüştüm test yaptım çıkmadı gebelik . şimdi 40 gün olunca öyle açtım post fikir aldım vs yani