Eslemsi_04 Deneyip sevdiğiniz kurabiyeler nedir ben cok kurabiye sevmem yapmamda yaptıklarımda sayılıdır 😅damla cikolatalı kurabiye tarifi istiyorum sizlerden😂bunun icinde post acılırmı demeyin lütfen😂
fernweh Eslemsi_04 mahlepli tuzlu kurabiyeler süper oluyor tam buzlukluk ama tarifine üşendim valla hahaha nefis yemek tariflerinden bakabilirsin ♥️😂
papatyam-34 Eslemsi_04 minik tuzlu kurabiye ağızda dağılıyor kıtır kıtır ben çok beğeniyorum nefis yemek tariflerinde var çörek otlu yapıyor ben sade de denedim çok güzel oldu Google minik tuzlu kurabiye yazınca ilk sırada çıkıyor nefis yemek tariflerinin
Eslemsi_04 Kitapkokusu hangi yemek sitesine bakıyosunuz siz genelde birde bu kurabiyeler buzluğa giriyomu acaba😂buzluk tarifleri en sevdiğimdir😂
Kitapkokusu Eslemsi_04 Tabii buzluğa da koyabilirsin. Nefis yemek tariflerimde vardır muhakkak gerçi yazsan bile bir sürü tarif çıkar karşına. Bir kaç defa yaptım bence beğenirsin.
Eslemsi_04 Kitapkokusu yeni tarifler denemeye genelde cekiniyorum ya tutmassa ya begenmessem ama bende genelde nefis yemeklere bakıyorum
Kitapkokusu Eslemsi_04 Yapa yapa deneyimliyorsun zaten ilk sefer de yapamazsan sonrasında yaparsın bende nadir ilk seferde tuttururum, beğenirsin de gayet güzel oluyor. Yaparsan yazarsın.
Eslemsi_04 mobesebesir hangi kurabiyeyi yapacaksınız acaba 🌸atın beklerim çeşit çeşit buzluğumu doldurmak istiyorum şuan kafam sakinken😂
susunbebekuyuyo Eslemsi_04 https://www.damyskitchen.com/2015/10/en-iyi-cikolata-parcackl-kurabiye-tarifi.html?m=1 Bunu deneyin bayılacaksınız
Eslemsi_04 susunbebekuyuyo cok güzel görünüyo da bende esmer şeker yok normalle olmuyomu 🥲😅bunu buzlukta saklayabilirim dimi
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Eslemsi_04 1 su bardağı pudra şekeri,1 su bardağı sıvı yağ, aldığı kadar un. Yoğur şekillendir damak çikolata ile süsle pişir afiyet olsun😄 hayatımda gördüğüm en kolay tarif
Patron1bebeginannesi Eslemsi_04 su dışı mısır gevrekli mi ne olan kurabiye varya, ay adını bilmiyorum işte gevrekli çikolatalı çok güzel oluyor hiç denemedim ama kolay gibi de
susunbebekuyuyo Eslemsi_04 evet ama esmer şeker püf noktası bunun ağızda sakızımsı bir yapışık ıslaklık veriyor