Linamoms__ Kizlar bebegim 5 ay 3 gunluk tadimlara basladik. 1 çay kasigi keciboynuzu pekmezi ve yogurt versem bir zarari olur mu acaba
Dolores Linamoms__ keçiboynuzu içerikli ürünler erken ergenliğe sebep olduğu için önerilmiyor. Ayrıca pekmez için erken sanırım 5 ay. Yoğurdu olduğu gibi verin bir şeylerle karıştırmayın. İlerleyen zamanda illaki yemezse muzlu falan verebilirsiniz
tineanigra Linamoms__ Şuan için pekmez için erken ama ilerleyen dönemlerde de pekmez ve yoğurdu bi arada vermeyin bi zararı yok ama faydası da yok farklı zaman dilimlerinde tüketilirse yararlı
Mervetnl Linamoms__ 2,5 aylıktan beri mamasını pekmezle hazırlıyorum hiç sorun yaşamadım doktoru önerdi hatta
vaveyla_1 Dolores bunu ilk defa duydum bebeğime keçiboynuzu özü ve ununu kullanıyorum 11 aylık şimdi 🙃
Yigitefeninannesi_ Dolores bende keçiboynuzu özü kullanıyordum ve bu dediginizi duymadım hiç peki doktorumuz pekmez baslayabilirsin dedi önerdiğiniz pekmez var mi
vaveyla_1 Dolores valla şimdiye kadar verdim ama hergün değil yani arada bi şimdi bunu duymak üzdü beni inşallah bi zararı olmaz 😔🤷 ama ek gıda ürünleri satan doğal içerikli yerlerden aldım hep
Dolores Yigitefeninannesi_ güncelanne aslında pekmezi hiç önermiyor yani vermeseniz de olur diyor. Ben bir şeyi tatlandıracaksam ara ara kullandım üzüm pekmezi. 1,5 yaştan beri de tahin-pekmez karışımı olarak kahvaltıda veriyorum şeker çikolata vermekten iyidir 🙂
Yigitefeninannesi_ Dolores doktorumuz demirimiz biraz düşük dedi aslında o yüzden pekmez verebilirsin dedi
Dolores Yigitefeninannesi_ güncelanne pekmez postuna bakın derim 😇 ben de veriyorum ama eksikliği pekmezle gideremezsiniz takviye gerekir. Sevgiler 🌸